Doar 3 ingrediente și uită de firele albe! O mască nemaipomenită cu rezultate extraordinare!

Până nu demult a existat tendința de a-și schimba culoarea părului într-una mai deosebită. În prezent, însă, tendințele s-au schimbat și femeile doresc să-și păstreze cât mai mult timp culoarea naturală a părului. Dar pentru unele reprezentante ale genului frumos este mai dificil să-și mențină culoarea naturală din cauza firelor albe de păr.

Dacă dvs. sunteți împotriva vopsirii din diferite motive, vă prezent o mască excelentă făcută acasă. Aceasta previne și oprește apariția firelor albe. Secretul constă în ingredientele perfect alese și utilizarea acesteia cu regularitate.

Rețeta măștii făcute acasă

Se prepară 15 minute. Cel mai mult timp vă ocupă pregătirea ghimbirului, deoarece avem nevoie de sucul acestuia. Luați o răzătoare mică și începeți.

  • Dați ghimbirul prin răzătoare. Puneți-l într-o parte până pasta va lăsa suc și apoi stoarceți-l.
  • Amestecați 1 linguriță de miere lichidă, ,suc de ghimbir și 1 lingură de ulei de măsline.

Umeziți părul. Aplicați masca pe toată lungimea și lăsați-o pentru 40 de minute. Repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână. Veți dobândi rezultate excelente doar cu multă răbdare.

Ghimbir, ulei de  măsline și miere lichidă – cea mai eficientă compoziție

Mulți se întreabă de ce trebuie amestecate anume aceste ingrediente? Deoarece fiecare dintre ele este bogat în vitamine și substanțe minerale. Iar dacă vor fi amestecate într-un vas și vor fi aplicate pe firele albe, efectul va fi uimitor.

Ghimbirul conține potasiu, fosfor, precum și magneziu. Anume acestea hrănesc foliculii de păr, făcându-i mai sănătoși, restabilind nivelul de hidratare și înlăturând mătreața. Ghimbirul este renumit prin faptul că restabilește culoarea naturală a părului.

Mierea reglează nivelul de hidratare a părului, conferă luciu și substanțe hrănitoare. Dacă sunteți în criză de timp, atunci aplicați doar miere pe întreaga lungime a părului, iar peste o oră clătiți-l cu apă caldă. Uleiul de măsline este bogat în vitamina E, A și antioxidanți care ajută să mascheze firele albe și să prevină apariția lor.

Alimentele care trebuie consumate

Zincul este elementul care va amâna apariția firelor albe. Stresul și grijile diminuează acest element. De aceea părul își pierde culoarea naturală și frumusețea. O cantitate mare de zinc se conține în carnea de pui și cașcaval tare, alte produse lactate, morcovi, varză și sfeclă, mere și pere, nucile caju și cartofi.

Fiți de acord că trebuie să îmbătrâniți și să înălbiți frumos. Iar dacă există posibilitatea să amânați aceste procese, de ce să nu o faceți? Aplicați masca recomandată mai sus, consumați alimente bogate în zinc și fi surprinsă de rezultate.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!