Dieta acestui chirurg celebru m-a ajutat să revin la mărimea ”S” a hainelor! Vă mulțumesc, prof. Uglov!

Cine dintre noi nu și-ar dori să trăiască mulți ani, să-și ducă strănepoții la școală și să stingă lumânările de pe tortul său de centenar? Există astfel de norocoși, care au reușit să ajungă la această vârstă respectabilă și chiar mai mult de atât. Fiodor Uglov este un profesor rus foarte cunoscut, care a ajuns până la vârsta de 103 ani cu o sănătate puternică și o minte limpede. Și iată ce recomandări are dumnealui.

Redacția noastră vă relatează despre felul în care dieta profesorului Uglov vă poate schimba viața începând cu ziua de azi!

Dieta lui Uglov

Fiodor Grigorievici Uglov este un cunoscut chirurg și filantrop care a reușit să ajungă până la vârsta de 103 ani. Mai mult decât atât, la 100 de ani academicianul încă mai făcea cu mâinile sale operații dificile! Pentru asta el chiar a ajuns în cartea recordurilor Guinness ca cel mai bătrân chirurg activ din Europa.

Fără îndoială dr. Uglov a reușit să aibă o viață atât de lungă și activă datorită unui mod de viață sănătos și unei alimentații corecte. Profesorul considera că obezitatea și lipsa de măsură în ale mâncării sunt principalii dușmani ai sănătății, cauzând o mulțime de afecțiuni și grăbind îmbătrânirea.

Dr. Uglov afirma că greutatea excesivă este deosebit de dăunătoare la vârsta înaintată, când procesele metabolice încetinesc, iar activitatea fizică se reduce considerabil.

Care e secretul longevității profesorului Uglov? Aceste reguli simple pe care dumnealui le urma cu strictețe i-au ajutat să păstreze o sănătate impecabilă și o minte limpede până la ultimele zile ale vieții sale.

1. Activitate fizică și intelectuală ridicată

2. Renunțare totală la alcool și tutun

3. Mâncare limitată

4. Respectarea strictă a regimului de muncă și odihnă

5. 7-8 ore de somn pe zi

6. Călirea organismului

Toate recomandările sunt simple și accesibile, dar accentul principalul este pus, desigur, pe alimentație. Profesorul a elaborat o dietă specială, pe care o respecta și o recomanda și altora. Cu ajutorul acesteia puteți scăpa ușor de 3-5 kg, curățând totodată organismul.

Dieta dr. Uglov nu extenuează organismul, este echilibrată și nu necesită un calcul strict al caloriilor. Însuși Uglov a alcătuit indicațiile după oră, dar ea poate fi adaptată în funcție de programul fiecăruia.

  1. 9:00

O ceașcă de ceai negru sau cafea naturală cu cel mult 1 linguriță de zahăr.

  1. 11:00

Un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate, înmuiate în apă în prealabil.

  1. 14:00

La prânz se mănâncă 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, 1 portocală și 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

  1. 17:00

30 g de cașcaval tare, măr și încă o portocală.

  1. 20:00

La ultima masă a zilei se consumă un pahar de chefir sau lapte acru.

Asta e tot! Mâncarea pentru dieta lui Uglov trebuie să fie cât mai simplă și naturală. Profesorul le recomanda tuturor să se ridice de la masă ușor flămânzi și să nu stea în poziție culcată imediat după mâncare.

Respectați această dietă timp de 10 zile și vă veți simți mult mai sănătoși, iar burta se va reduce remarcabil.

Sfatul redacției

Chiar dacă nu sunteți ortodox și niciodată nu ați ținut post, vă recomandăm să respectați măcar din când în când această tradiție creștină. Renunțarea temporară la produsele de origine animală este un adevărat cadou pentru organism! Vă veți simți mai sănătos și mai curățit și veți începe să iubiți mâncarea simplă!

Nu uitați să le recomandați această dietă și prietenilor dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!