Dieta unică dedicată tenului feței dezvoltată de dr. Perricone. Rezultate vizibile într-un timp destul de scurt.

Dieta excepțională concepută de dr. Nicholas Perricone, profesor la Universitatea din Michigan, nu este orientată spre corecția masei corporale! Acest dermatolog celebru a elaborat o dietă specială pentru îmbunătățirea tonusului pielii feței.

Această dietă pentru tinerețea pielii și-a găsit foarte rapid admiratoare și la Hollywood: Nicole Kidman, Julia Roberts, Sharon Stone și alte staruri au pus-o în practică, obținând rezultate impresionante. S-a demonstrat că într-un timp restrâns pielea primește un flux de energie, capătă strălucire, se tonifiază și are o stare generală mult mai bună.

Dieta doctorului Perricone

Această dietă a devenit foarte populară în mare parte datorită efectului său cosmetic foarte rapid. Pentru un folos maxim dr. Perricone recomandă respectarea ei timp de 28 de zile.

Secretul eficienței acestui regim alimentar este în consumul intens de pește și grăsime de pește. Anume aceste produse conțin acizi grași omega 3, care sunt foarte bogați în antioxidanți – substanțe ce protejează pielea și încetinesc procesul de îmbătrânire. Iar fructele și legumele amplifică acțiunea benefică a antioxidanților.

Principiile de bază ale dietei

1. Mâncați de 5-6 ori pe zi, evitând excesul: 3 mese principale și 2-3 gustări mici, adică niște fructe, nuci, iaurt degresat etc.

2. Principalul produs din meniu ar trebui să fie peștele gras de mare: somon, ton, hering, macrou. Preparați pește la baine marie sau la cuptor, dar nu îl prăjiți! E important să consumați pește în fiecare zi.

3. Termenul de respectare a dietei este de 3-28 de zile. Pe parcursul acestei perioade consumați suficiente fructe de pădure. Dr. Perricone consideră că cel mai bun impact asupra stării pielii îl au afinele, coacăzele, zmeura, căpșunele, dar și merele sau perele. De asemenea consumați cel puțin 2-2,5 litri de apă pe zi.

4. Alte produse importante pentru frumusețe sunt uleiul de măsline, avocado, castraveții, varza, ardeiul gras, țelina, morcovul, verdeața proaspătă. Sparanghelul și broccoli sunt bogate în fibre, vitamine și antioxidanți, dar și în acid folic, substanță de stimulează formarea de celule noi.

5. Produsele lactate degresate și carnea de pui de asemenea ar trebui incluse în meniu.

6. Sub interdicția cad produsele ce încurajează procesul de îmbătrânire și de acumulare a greutății: zahărul, sarea, alcoolul, sosurile și sucurile comerciale, cartofii, băuturile carbogazoase, dulciurile, produsele făinoase, chipsurile.

Dieta doctorului Perricone e destul de strictă, de aceea trebuie să o abordați cu prudență. Dacă aveți alergie sau alt gen de probleme cu unele produse recomandate sau aveți probleme la rinichi, consultați medicul specialist înainte de a începe dieta.

Alimentați-vă corect! După doar 3 zile veți observa că pielea începe să se netezească, să devină mai proaspătă, cearcănele și petele de sub ochi dispar, iar starea generală a sănătății este mult mai bună!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!