Protagonista serialului „Simplemente Maria” a născut gemeni la vârsta de 42 de ani. Acum are 55 de ani și arată superb datorită acestei diete!

În serile agitate ale anilor ’90, perioadă foarte instabilă, existau unele momente când chiar și cei mai de temut rackeți uitau de activitățile lor murdare și se grăbeau să ajungă în fața ecranelor. Toată lumea dorea să afle dacă Jose Ignacio urma să se căsătorească cu Laura și dacă Victor va reuși să obțină dragostea femeii pe care o iubea. „Simplemente Maria” este telenovela care aduna în fața televizorului mai multe familii la un loc (e mai interesant de privit împreună cu vecinii), unea generații, îi împăca pe cei ce se dușmăneau.

Victoria Ruffo, actrița devenită celebră grație telenovelelor mexicane de atunci, chiar și după 25 de ani de la lansarea acestei telenovele arată extraordinar. Chiar dacă are trei copii, pe 2 dintre care (gemeni) i-a născut la vârsta 42 de ani!

În unul din interviuri actrița a împărtășit secretul cum a reușit să revină în formă după naștere și să-și mențină greutatea ideală. Dieta mexicană este concepută pentru 4 zile, iar pierderea în greutate este mai mult decât rapidă: câte 1 kilogram pe zi!

Ziua 1

— Mic dejun:  2 ouă fierte (le puteți asezona cu ierburi), 1 portocală, ceai fără zahar și fără lapte.

— Prânz: o mână (10–15 bucăți) de prune uscate înmuiate în prealabil în apă fierbinte.

— Cină: 1 ou fiert, 1 grapefruit, ceai verde fără zahar și fără lapte.

Ziua 2

— Mic dejun: 20 ​​g de brânză tare sau 100 g de brânză slabă de vaci, ceai fără zahar și fără lapte.

— Prânz: 1 ou și 1 portocală.

— Cină: 200 ml chefir cu un conținut normal de grăsimi, un măr sau o pară.

Ziua 3

— Mic dejun: ceai fără zahar și fără lapte.

— Prânz: salată de legume proaspete, asezonată cu ulei vegetal, 20 de grame de brânză tare.

— Cină: 200 ml de lapte sau de chefir cu un conținut normal de grăsimi.

Ziua 4

— Mic dejun: terci din fulgi de ovăz cu fructe de pădure (poate fi și congelate), 200 ml de suc fără zahăr.

— Prânz: salată de legume proaspete, asezonată cu ulei vegetal, 1 ou.

— Cină: 2 portocale sau 1 grapefruit.

Aceasta este o dietă pe care o puteți urma destul de simplu, fiind destul de variată și durează doar 4 zile. Ouăle compensează deficitul de proteine, fructele citrice și legumele proaspete îi asigură organismului vitaminele necesare, produsele lactate ajută la digestie și reglează cantitatea de calciu.

Cu ajutorul acestei diete veți scăpa cu ușurință de 3-4 kg, aceasta curăță intestinele și elimină excesul de lichide. Pentru a menține rezultatele obținute, va trebui să aveți o dietă echilibrată și să reduceți la minimum consumul de dulciuri și a afumături.

Să fiți sănătoși și supli! Dacă v-a plăcut articolul nostru, împărtășiți-l și cu prietenii Dumneavoastră.

*Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

error: Content is protected !!