Scapă de 3 kg în doar 3 zile cu acestă dietă pe bază de avocado, fructul minune!

Scăderea bruscă în greutate, ca regulă, afectează negativ sănătatea, provocând slăbiciune, dureri, probleme de digestie. Cauza constă în faptul că dietele cu un conținut extrem de scăzut de grăsimi și carbohidrați epuizează organismul. Este, însă, posibil să pierdem în greutate rapid și fără consecințe?

Echipa noastră știe cum se face acest lucru. Cu această dietă de trei zile veți scăpa de aproximativ 3 kg în 2-3 zile.

Dieta cu avocado

Gustoasă și, cel mai important, cu această dietă hrănitoare cu avocado nu veți avea senzații de foame. Fructele de avocado conțin o mulțime de nutrienți, dar cei mai utili sunt acizii grași. Da, aceștia sunt un produs gras, dar uleiurile vegetale conținute în el sunt necesare pentru funcționarea tuturor organelor.

Meniul dietei cu avocado

– Micul dejun: jumătate de avocado și 200-300 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi (sau iaurt natural).

– Prânz: vă recomandăm să preparați o salată din avocado, ouă fierte, castraveți și ceapă verde, iar a doua zi puteți mânca câteva toasturi cu avocado.

– Cină: 100 g file de pui (curcan, pește alb sau carne de vită) copt, un sfert de avocado și brânză degresată de vaci.

Regulile dietei:

– Alegeți un avocado copt. Acesta trebuie să fie moale.

– Produsele lactate ar trebui să aibă un procent scăzut de grăsimi. Avocado conține suficiente grăsimi.

– Pentru toast folosiți pâinea din făină integrală fără drojdie.

– Cină consistentă este necesară pentru ca să nu existe tentația de a deschide frigiderul și de a mânca altceva, dar puteți transfera consumul de proteine pentru prânz.

Este o dietă foarte simplă și nu este necesar să inventați mereu ce să gătiți. Un alt avantaj ar fi limitarea pe termen scurt, fără consecințe. De fapt este vorba doar de câteva zile la rând.

Beneficiile dietei cu avocado

Consumul regulat de avocado (cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână) are un efect benefic asupra sănătății, în special pentru femei. Fructele conțin acid folic și acid pantotenic. Primul contribuie la dezvoltarea sănătoasă a embrionului și la funcționarea sistemului reproducător, iar al doilea participă la metabolism.

Consumul de avocado reduce și riscul de a dezvolta tumori, îmbogățește corpul cu magneziu, fier, cupru și mangan, vitaminele K, C, I și E. Știați despre acest lucru? Distribuiți impresiile și nu uitați să salvați meniul.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!