De fiecare dată când fumezi, iată ce consumi de fapt

Cu toții știm că țigările sunt dăunătoare pentru noi. Totuși, tutunul este printre primele cauze de deces în SUA. Conform Centrelor de Prevenire și Control a Maladiilor 484.000 americani își pierd viața anual din cauza țigărilor. O altă sursă ne spune că 3.200 de americani sub vârsta de 18 ani fumează prima țigară în fiecare zi. Dacă sunteți un fumător de țigări, probabil vă veți schimba părerea când veți afla ce conțin de fapt țigările.

SmokeFreeForsythe.org a prezentat într-o imagine grafică foarte bine ingredientele care se folosesc la producerea țigărilor. Denumirile de hexamine, acid streatic și cadmium poate nu vă spun nimic până veți vedea imaginea de mai jos și veți înțelege semnificația lor.

Probabil v-a speriat această reprezentare.

Țigările conțin cadmium de la baterii, butan de la lichidul de aprindere, metan de la gazele de canalizare și arsenic din otravă. Ele, de asemenea, conțin amoniac din detergenții pentru toaletă, metanol din combustibilul pentru rachete, hexamin de la brichetele pentru grătare și acid streatic de la ceara lumânărilor. Dezgustător!

Probabil sunteți un fumător activ și această diagramă nu este convingătoare. Citiți în continuare, deoarece mai avem câteva propuneri pentru dvs.

Dacă aveți nevoie de alte motive pentru a renunța, atunci gândiți-vă cât de repede organismul se recuperează după un pachet fumat. Asociația americană de cancer a explicat că doar după 20 de la o țigară fumată, ritmul inimii și tensiunea sângelui scad. Aceasta nu este tot.

Două săptămâni mai târziu, circulația se îmbunătățește și plămânii încep să funcționeze mai bine. Abia după un an de la renunțare riscul de boli cardiace scade în jumătate.

Mai sunt și alte schimbări pe care le vei observa imediat. Mâncare va fi mai gustoasă, respirația, părul și hainele vor fuma mai bine, dinții și degetele își vor recăpăta culoarea de alb natural. Nu va fi ușor, dar beneficiile sunt imense. Vă veți simți extraordinar de bine.

 

Sursa: Remedydaily.com

error: Content is protected !!