Dacă veți adăuga acest ingredient în mașina de spălat, nu va rămâne nici urmă de pete!

Deseori se întâmplă ca cei mai scumpi detergenți să nu poate face față petelor de pe hainele noastre preferate. Dar există o soluție! Secretul constă în adăugirea unor ingrediente naturale în timpul spălării hainelor pentru a scăpa definitiv de orice pete.

Principalele avantaje ale utilizării acestor ingrediente e faptul că ele sunt accesibile și eficiente, iar utilizarea lor nu prezintă nici un pericol pentru țesătură.

1. Principala metodă de luptă împotriva petelor

Aceasta e potrivită pentru orice tipuri de pete. Adăugați într-un lighean cu apă o lingură de bicarbonat de sodiu și înmuiați în acest amestec haina murdară pentru 30 de minute, după care spălați-o în mod obișnuit.

2. Eliminarea petelor de grăsime

Imediat ce observați pe haina dvs. o pată de grăsime, presărați-o cu pudră de talc sau amidon de porumb și lăsați-o așa peste noapte. Dimineața clătiți haina și spălați-o în mod obișnuit.

3. Eliminarea petelor de transpirație

Amestecați săpun lichid și peroxid de hidrogen în proporție 1:2 și adăugați amestecul în mașina de spălat. Sau pur și simplu prelucrați pata cu acest amestec și lăsați-o așa pentru o oră, după care clătiți-o în apă rece.

4. Murdăria caracteristică spălării frecvente

Pentru a evita acest efect, adăugați la fiecare spălare câte un pahar de oțet.

5. Eliminarea petelor dificile

Zdrobiți 5 pastile de aspirină și adăugați praful obținut împreună cu detergentul în mașina de spălat. Rezultatul e de-a dreptul uimitor!

6. Eliminarea bacteriilor

Sucul de lămâie e cea mai bună soluție! Pur și simplu adăugați-l în timpul spălării în mașina de spălat. El va curăța hainele și va păstra strălucirea culorilor.

error: Content is protected !!