Dacă vei face aceste exerciții timp de 6 minute pe zi, vei avea o siluetă de invidiat

Fesele sunt o parte foarte importantă a corpului feminin, căci de multe ori anume ele sunt cele care completează ideal o ținută plină de feminitate.

Sezonul concediilor și a odihnelor pe litoral este foarte aproape. Pentru a savura din plin timpul petrecut la plajă, pregătiți-vă bine în prealabil!

Exerciții eficiente pentru fesieri

Tot setul de exerciții vă va fura cel mult 6 minute, căci pentru fiecare exercițiu se dedică exact un minut.

1. Genuflexiuni

Depărtați picioarele la nivelul umerilor, întindeți mâinile drepte în față. Mișcarea trebuie să simuleze faptul că vă așezați pe un scaun imaginar. Când genunchii ajung la un unghi de 90°, opriți mișcarea și mențineți poziția timp de 3 secunde, după care ridicați-vă.

2. Ridicarea piciorului înapoi

Sprijiniți-vă de perete sau de scaun și ridicați pe rând picioarele în spate. Țineți spatele drept, la fel și picioarele.

3. Exercițiul foarfece

Culcați-vă pe burtă. Ridicați picioarele de la sol și încrucișați-le alternativ.

4. Ridicarea piciorului

Sprijiniți-vă în palme și genunchi și ridicați activ un picior cât se poate de sus, menținând un unghi de 90° în genunchi. După 30 de secunde schimbați piciorul.

5. Exercițiul “Podul”

Culcați-vă pe spate, întindeți mâinile de-a lungul trunchiului și îndoiți picioarele în genunchi. Ridicați bazinul încordând cât mai tare mușchii fesieri.

6. Fandări în față

Depărtați picioarele la nivelul umerilor, țineți mâinile în șolduri. Faceți alternativ pe fiecare picior fandări adânci timp de un minut.

Făcând aceste exerciții veți obține cu siguranță rezultatul pe care îl așteptați. Sigur pentru asta e nevoie de perseverență și un orar stabil de exerciții zilnice.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!