Dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, beți apă conform unui regim. Veți putea mânca orice!

Dacă suferiți de dureri de cap, de greutate în exces și de oboseală, atunci, cel mai probabil, organismul Dumneavoastră este deshidratat. Pentru a obține rezultate maxime în urma consumului de apă, se recomandă să o beți la momentul potrivit.

Acesta este regimul după care trebuie să vă conduceți:

Ora 8.00:

Două pahare de apă caldă cu lămâie pe stomacul gol. Aceasta vă va trezi organismul și-l veți pregăti pentru micul dejun, pe care îl puteți mânca peste o jumătate de oră după ce ați băut apă.

Ora 11.00:

Un pahar de apă la temperatura camerei. Acest lucru vă va reduce pofta de mâncare și veți mânca jumătate din porția obișnuită în timpul prânzului; astfel veți pierde în greutate și totodată vă veți îmbunătăți sănătatea.

Ora 13.00:

Un pahar de apă caldă cu o jumătate de oră înainte de cină și un pahar după cină. Puteți, de asemenea, bea apă și în timpul prânzului, acest obicei vă va îmbunătăți digestia. Dar nu consumați băuturi dulci deoarece veți acumula greutate din cauza acesta.

14.00-19.00:

În acest interval va trebui să consumați 0,5 litri de apă la temperatura camerei. Adică în intervalul dintre prânz și cină ar trebui să nu consumați fructe, dulciuri sau biscuiți, ci apă.

Ora 20.00:

Un pahar de apă caldă. Pentru a îmbunătăți efectul, adăugați o bucată de lămâie și puțină miere în apă.

Consumați apa conform schemei date și veți reuși nu doar să scăpați de cefalee, dar vă veți simți mult mai bine. Veți pierde, de asemenea, în greutate fără a face sacrificii mari în timpul meselor.

Luați aminte: nu este importantă cantitatea de apă pe care o consumați, dar orele.

Dumneavoastră câtă apă consumați? Ați avut de suferit din cauza deshidratării? Scrieți-ne în comentarii.

error: Content is protected !!