Cum sa slăbiți cu 10-15 kg în doar 2-3 săptămâni

La prima vedere poate părea ireal să poți slăbi cu 20 de kg. Cel puțin nu în 2 săptămâni. Cum oare ar fi posibil? Să bei doar apă? Nu e chiar așa. Se permite și mâncare, dar foarte puțină.

Vă prezentăm în continuare cea mai radicală dietă. Durata acesteia este de 2 săptămâni. Și dacă v-ar părea că durează „doar” 14 zile, credeți-mă, vor fi „tocmai” de 14 zile, deoarece este destul de dificil de rezistat.

Și pentru acest lucru nu este suficientă doar voința puternică, dar trebuie să aveți și o starea bună a sănătății. De ce? Deoarece această dietă radicală este un mare stres pentru organism. Nu va trebui doar să consultați un medic înainte de a începe această dietă, dar cu aproximativ o săptămână înainte de a o începe va trebui să reduceți cantitatea de calorii consumate .

Meniu pentru 14 zile

Este eficientă, nu ne îndoim de acest lucru, dar numai pentru persoanele cu o sănătate bună. Va trebui să aveți 4 mese pe zi: mic dejun, prânz, gustare, cină . Din băuturi se permite să consumați doar apă potabilă plată sau minerală.

Zilele 1-7

Luni: 3 ouă fierte tari, 5 cartofi fierți.

Marți: 100 g de brânză de vaci cu smântână (cu un conținut scăzut de grăsime), 250 g de chefir.

Miercuri: 0,5 litri de chefir, 2 mere, 1 litru de suc de fructe proaspăt.

Joi: 400 g de pui fiert sau carne de vită, 200 ml de chefir cu un conținut scăzut de grăsimi sau ceai fără zahăr.

Vineri: 0,5 kg de pere sau mere, 1 litru de apă minerală.

Sâmbătă: 300 ml de lapte cu un conținut scăzut de grăsimi, lapte acru sau chefir, 3 cartofi fierți.

Duminica: 0,5 litri de chefir, apă minerală.

Zilele 8-14

Luni: 1 ou, 200 g carne de vită fiartă, 2 roșii, apă minerală sau apă potabilă.

Marți: 100 g carne de vită fiartă, 2 mere, salată de legume cu castraveți și roșii cu ulei vegetal, ceai verde fără zahăr.

Miercuri: 100 g carne de vită fiartă, 2 pere sau mere, 70 g pâine de secară.

Joi: 100 g de carne de vită fiartă, 2 ouă, 0,5 litri de chefir cu un conținut scăzut de grăsimi, 150 g de pâine de secară.

Vineri: 3 cartofi fierți, 0,5 litri de chefir, 0,5 kg de mere.

Sâmbătă: 2 castraveți, 300 g carne de pui fiartă, ceai fără zahăr, 2 oua.

Duminică: 4 cartofi fierți, 2 mere, 200 ml chefir cu un conținut scăzut de grăsimi, apă minerală.

Ce va trebui să faceți după încheierea acestei diete radicale

Nu vă apucați de mâncat copios imediat după ce trec cele 14 zile. Reveniți la regimul alimentar treptat. Începeți ziua cu fulgi de ovăz și cu un pahar de suc proaspăt stors. Prânzul trebuie să fie masa cu un aport caloric sporit, vă puteți permite carne și o salată.

Seara mâncați o porție de salată de legume sau fructe. Va trebui să țineți acest regim timp de 5 zile ca să nu mai acumulați în greutate. Consumați multă apă și va trebui să încercați să renunțați complet la dulciuri și la produsele de patiserie.

Câte kg ați putea pierde? 10, 15 kg și chiar mai mult. Depinde mult de greutatea Dumneavoastră inițială: persoanele cu o greutate mai mare pot scăpa chiar și de 15 kg, iar cele care cântăresc până la 80 kg ar putea slăbi cu 10 kg. Chiar și dacă faceți parte a doua categorie, oare ar fi puțin? Povestiți-le și prietenelor Dumneavoastră despre această dietă, le-ar putea interesa.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!