Cum să slăbești cu ajutorul foliei alimentare în doar 30 de minute pe zi

Cu cât mai aproape suntem de sezonul plajelor, cu atât mai des femeile își amintesc de slăbire. Bineînțeles că pentru a scăpa de kilogramele depuse peste iarnă este necesară o revizuire a atitudinii pe care o avem față de alimentație, respectiv trebuie redus la minim consumul de produse bogate în grăsime.

Dar pe lângă schimbări în regimul alimentar, există și alte câteva metode eficiente de a scăpa de excesul de kilograme și de a căpăta o siluetă perfectă. Noi vă împărtășim câteva idei superbe de comprese pentru slăbire.

Amestecuri pentru comprese de slăbire

Compresă împotriva celulitei

Veți avea nevoie de

  • folie alimentară
  • 2 linguri de argilă albastră
  • 1 linguriță de praf de muștar
  • ulei esențial de portocale
  • apă

Instrucțiuni

Amestecați într-un vas adânc argila, muștarul și uleiul de portocale. Amestecați în continuu și adăugați 1-1,5 pahare de apă. Veți obține o masă cremoasă care se aplică pe zonele problematice (șolduri, abdomen) și se acoperă cu folie alimentară.

Îmbrăcați deasupra pantaloni groși cu talie înaltă și stați sub plapumă pentru a crea un efect de saună. După 20-30 de minute scoateți folia și spălați pielea, apoi prelucrați-o cu cremă hidratantă.

Pentru un efect maxim repetați procedura de 10 ori, o dată la 2 zile. Înainte de a aplica compresa vă recomandăm să folosiți un exfoliant pentru a curăți pielea.

Compresă împotriva grăsimii abdominale

Veți avea nevoie de

  • miere de albine
  • cafea măcinată
  • folie alimentară

Instrucțiuni

Amestecați într-un vas adânc miere de albine și cafea măcinată până obțineți o masă omogenă. Aceasta aplicați-o pe pielea din zona abdominală și înfășurați-o folie alimentară.

Îmbrăcați un pulover gros și stați sub plapumă. După 30 de minute înlăturați folia și spălați pielea. Repetați procedura o dată la 2 zile timp de 2 săptămâni.

Compresă cu cremă

Veți avea nevoie de

  • cremă pentru corecția figurii sau cremă grasă pentru corp
  • folie alimentară

Instrucțiuni

Aplicați în abundență crema pe zonele problematice și înfășurați-le în folie alimentară. Îmbrăcați deasupra o haină călduroasă și stați sub plapumă timp de 2-3 ore, după care înlăturați folia. Repetați procedura o dată la 2 zile timp de 2 săptămâni.

Pe lângă aceste comprese ar fi bine să practicați și exerciții fizice. Fandări, genuflexiuni, jogging – toate acestea stimulează slăbirea. Dacă simțiți un oarecare disconfort, ar fi bine să căutați alte soluții de slăbire.

Vă dorim să fiți mereu frumoase și pline de feminitate!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!