Cum să scapi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu de depunerile de grăsime, în doar 48 de ore… Iată metodele care chiar funcționează!

Fiecare femeie se ciocnește la un moment dat în viața ei de problema kilogramelor în plus. Această temă, probabil, că niciodată nu-și va pierde din actualitate. Iar acest lucru nu este surprinzător, pentru că orice femeie își dorește să arate bine. Dar ce e de făcut dacă zilnic suntem puse față în față cu atâtea ispite gastronomice?

Redacția noastră a aflat câteva metode eficiente cu ajutorul cărora vei putea să ajungi la silueta mult visată. Pentru a da jos kilogramele în plus nu mai este nevoie să renunți la bucatele preferate și să stai zile întregi doar la sală. Este suficient să consumi doar produse alimentare sănătoase și să adaugi în meniul tău zilnic bicarbonatul de sodiu alimentar. Bineînțeles că nu trebuie să se facă abuz de această metodă de detoxificare, însă dacă ții cu tot dinadinsul să încapi din nou în rochia ta preferată, această metodă cu siguranță te va ajuta.

Băuturi cu bicarbonat de sodiu pentru slăbit

1. Bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie

Vei avea nevoie de 300 ml de apă. Adăugă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecă până la dizolvare completă. Toarnă apoi în apă sucul de la o jumătate de lămâie și amestecă bine.

Această băutură nu doar că ajută să scapi de kilogramele în plus, dar și împrospătează, îmbunătățește starea generală și energizează. Poate fi consumată după masă și antrenamentele sportive.

2. Bicarbonat de sodiu cu oțet de mere

Amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu 2 linguri de oțet de mere. Adăugă acest amestec într-un pahar de apă. Această băutură trebuie consumată pe stomacul gol înainte de micul dejun.

3. Băutură din bicarbonat de sodiu și fructe

Vei avea nevoie de un blender în care trebuie să pui un pahar de căpșuni, o frunză proaspătă de mentă, sucul de la două lămâi, două pahare de apă și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Amestecă cu ajutorul blenderului până la obținerea unei consistențe omogene. Băutura obținută se va întrebuința de 2 ori în zi.

Slăbește cu plăcere! Și nu uita că pentru obținerea unor rezultate semnificative e necesară mișcarea sistematică și reducerea consumului de paste făinoase și dulciuri. Însă, cele mai importante ”ingrediente” pentru a obține succes în acest demers deloc simplu este dragostea de sine și perseverența!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!