Crema magică „Mâini îngrijite” îndepărtează ridurile, petele pigmentare și crăpăturile de pe mâini!

Nu este nici un secret că pielea mâinilor, la fel ca cea de pe față, arată vârsta noastră. Dacă nu o vom îngriji, ea va îmbătrâni foarte repede, iar împreună cu ea și noi… De aceea este important să avem grijă nu doar de față, dar și de mâini.

În acest articol am selectat pentru dvs. două rețete minunate de măști care vor proteja pielea mâinilor și le vor face mai sănătoase, mai frumoase și mai tinere. De asemenea, aceste măști pot fi preparate acasă folosind ingrediente naturale.

Mască pe bază de miere și ou

Aveți nevoie de

 • 1 gălbenuș de ou
 • 1 lingură de ulei
 • 1 lingură de miere

Mod de preparare și utilizare

 1. Amestecați gălbenușul cu miere și ulei.
 2. Diluați două linguri de sare într-un litru de apă. Înmuiați mâinile în această soluție pentru 10 minute.
 3. Apoi ștergeți mâinile cu un prosop și aplicați pe mâini masca.
 4. Lăsați să acționeze 15 minute.

Mască pe bază de parafină

Această mască este un remediu extraordinar care protejează pielea mâinilor de îmbătrânire. Procedura cu aplicarea parafinei este foarte răspândită în saloanele de frumusețe, dar aceasta poate fi realizată și acasă.

Aveți nevoie de

 • 2 kg de parafină medicinală care poate fi găsită în orice farmacie
 • cremă hidratantă
 • un vas emailat
 • mănuși de bumbac

Mod de preparare și utilizare

 1. Puneți parafina într-un vas emailat cu pereți înalți. Înainte de a pune parafina, asigurați-vă că vasul nu are nici un pic de apă. Puneți vasul la foc și încălziți până parafina va începe să se topească. Fiți atenți, nu lăsați parafina să fiarbă. Luați vasul de pe foc și asigurați-vă că ea nu este prea fierbinte.
 2. Aplicați crema hidratantă pe mâini. Apoi înmuiați degetele în parafina topită, apoi palmele până la încheieturi, pentru doar 10 secunde. Repetați acest procedeu de 8 ori. La sfârșit trebuie să se formeze pe mâini o peliculă. Îmbrăcați deasupra mănușile de bumbac. Țineți masca pentru 30 de minute. Apoi scoateți parafina împreună cu mănușile. Ulterior aplicați doar cremă hidratantă și bucurați-vă de efectul parafinei.

Această procedură necesită mai mult timp și răbdare, însă efectul vă va bucura foarte mult.

Aveți grijă de dvs., rămâneți tinere și frumoase nu doar la suflet, dar și la exterior!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!