Combate uscarea pielii! Pentru o întinerire a tenului cu 10 ani vei avea nevoie doar de 4 ingrediente simple

Vine momentul când într-o bună zi ne uităm în oglindă și observăm un rid care ne înspăimântă. De-a lungul timpului acestea devin din ce în ce mai multe și până la vârsta de 50 de ani există șansa să fim asemeni unui Shar Pei.

Noi, însă, știm cum să înșelăm timpul! Vă vom spune cum să preparați o cremă anti-rid foarte eficientă. Aceasta are și proprietăți excelente de înălbire: elimină pigmentarea și semnele din naștere, deoarece conține iod.

Cea mai bună cremă anti-rid

Ingrediente

— 1 linguriță de miere

— 1 linguriță de vaselină

— 1-2 picături de iod

— 1 linguriță de ulei de ricin

Preparare

1. Mai întâi se toarnă iodul în vasul de sticlă. Dar nu mai mult de 1-2 picături! Apoi adăugați mierea, vaselina și uleiul de ricin. Amestecați bine.

2. Păstrați crema într-un loc răcoros, întunecat, timp de cel mult o lună.

Aplicare

Aplicați un strat subțire de cremă de întinerire pe fața bine curățată. Înainte de aplicare, crema trebuie amestecată. Puteți îmbunătăți efectul prin masarea delicată a pielii.

Crema poate fi folosită și ca mască. Aplicați pe față un strat gros și lăsați-o să acționeze de la 15 minute la 1 oră.

Această cremă va face pielea mai elastică, îi va oferi elementele necesare, va combate uscarea și descuamarea pielii. Produsul va preveni lăsarea pielii feței, readucându-i elasticitatea și fermitatea de odinioară.

Rămâneți tinere nu doar în suflet, ci și la exterior! Recomandați această rețetă de cremă miraculoasă și prietenelor Dumneavoastră.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!