Chirurgul plastician a sfătuit-o pe mama să se spele pe față într-un anumit mod. Ridurile au dispărut!

Vinul roșu în scopuri cosmetice? Serios? Este o vrăjitorie. Opriți-vă, nu faceți concluzii greșite. De fapt, vinul roșu este un elixir care dacă este folosit corect vă poate întineri cu câțiva ani.

Mama mea are un prieten din copilărie care este chirurg plastician. El știe totul despre piele. Recent, mama mi-a povestit că acest prieten al ei a sfătuit-o să se spele zilnic pe față cu vin roșu, ceea ce va reduce semnificativ din riduri și va regenera pielea.

Tinerețea tenului

Orice femeie speră să afle cum să-și mențină tenul tânăr fără a face eforturi supraomenești. Mama a verificat pe propria piele dacă funcționează recomandările chirurgului. Ce credeți? După două săptămâni ea, într-adevăr, arăta mult mai luminoasă. Acum vă spun care este secretul…

Vinul îmbunătățește circulația și curăță straturile profunde ale pielii. Este benefic să vă spălați cu vin o dată la 3 zile, să ștergeți fața cu vin seara și să faceți măști cu vin. Desigur, cel mai bine este să folosiți vin de casă, deoarece este cel mai curat. Dacă nu aveți vin de casă, cumpărați unul de calitate.

Mască de întinerire a tenului pe bază de vin și lapte

Ingrediente

  • 4 linguri de vin roșu
  • 1 linguriță de lapte
  • puțină făină

Secretele măștii de vin

1. Amestecați toate ingredientele și formați o pastă, aplicați pe pielea curată și lăsați să acționeze 20 de minute. Clătiți masca cu apă caldă.

Vinul roșu curăță foarte bine pielea, îndepărtează celulele moarte, o tonifică. După folosirea acestei băuturi antice tenul, pur și simplu, va înflori!

омолаживающие маски фото

2. Laptele este un superprodus pentru piele! În componența sa intră 3000 de componente folositoare, printre care aminoacizi și vitamine. Grăsimea laptelui hidratează pielea (o picătură de lapte conține 10 000 000 de bile mici de grăsimi), iar toate substanțele nutritive care se conțin în lapte fortifică învelișul pielii.

омолаживающие маски для лица

3. După efectuarea procedurii trebuie să aplicați pe față o cremă hidratantă. Se recomandă să faceți această mască seara. Efectul va fi neapărat vizibil! Mama a recunoscut că după câteva zile de spălare cu vin și de aplicare a măștilor cu vin, ea a simțit că pielea a devenit mai elastică. Culoarea feței s-a deschis și a căpătat o nuanță mai roză, iar ridurile adânci s-au nivelat.

Sfatul echipei

1. Puteți prepara o cremă de vin pentru întinerirea pielii. Înainte de a aplica crema de zi sau de noapte obișnuită, trebuie doar să adăugați în ea o picătură de vin roșu.

De asemenea, chirurgul i-a spus mamei secretul spălării corecte. Este importantă temperatura apei! Se pare că cu cât apa este mai rece, cu atât mai bine. Cel mai util ce puteți face pentru piele și să mențineți tenul tânăr este spălarea, în mod regulat, cu apă foarte rece și ștergerea feței cu cuburi de gheață.

Puteți șterge fața cu cuburi din vin înghețat. Toți antioxidanții care se conțin în vin se păstrează la congelare, iar gheața acționează asupra pielii la fel ca serul activ și o va înviora rapid.

маски для лица фото

2. Vinul roșu este o băutură benefică! Desigur, toți medicii recomandă folosirea acestuia nu doar în exterior, dar și în interior. Dar în limite! Vinul îmbunătățește memoria, relaxează sistemul nervos, ajută la depășirea situațiilor de stres.

Antioxidanții care se conțin din plin în vinul roșu încetinesc procesul de îmbătrânire și împiedică depunerea grăsimilor în organism.

омолаживающие маски для лица

Distribuiți acest articol și prietenilor dvs. Probabil ei vor fi uimiți de beneficiile vinului asupra pielii!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!