Am cheltuit foarte puțini bani pe o pungă de bomboane… Toată familia va ține minte pentru mult timp această surpriză plăcută!

Se apropie cu pași grăbiți Crăciunul. Este sărbătoarea bucuriilor, salatelor și a cadourilor. Anii precedenți mereu mă întrebam ce să dăruiesc celor dragi, prietenilor, colegilor și apropiaților. Alergam prin magazine, căutam idei pe internet, iar anul trecut am găsit soluția perfectă.

Am decis să confecționez figurine și buchete din bomboane.

Cadouri din bomboane confecționate manual

Figurine din bomboane! Ce poate fi mai neobișnuit, mai creativ și mai gustos? Cel mai avantajos este că acestea se potrivesc atât pentru sărbătorile de iarnă, cât și pentru orice alt eveniment important. Dacă mergeți la o nuntă, căutați pe internet modelul, și confecționați un mire sau o mireasă din bomboane. Dacă aveți o aniversare a unui bărbat, confecționați un model de corabie, motocicletă sau automobil, de asemenea, puteți completa cadoul cu o sticlă de vin.

Pentru o zi de naștere a unui copil, există o mulțime de idei. Avantajul acestora este că pot fi dăruite cu orice ocazie. Figurinele și buchetele din bomboane sunt universale. De exemplu, pentru Crăciun aș vrea să realizez un brăduț dulce.

Echipa noastră vă prezintă 21 de idei extraordinare de creare a unor figurine și buchete neobișnuite din bomboane. Admirați-le și veți simți gustul sărbătorilor.

1. Sunt încântată de acest măr din bomboane. Aș vrea foarte mult ca cineva să-mi dăruiască unul.

2. 

3. Acest trenuț drăguț, cu siguranță, va fi pe placul copiilor. 

4. 

5. Amatorii de hand-made vor fi plăcut surprinși de acest topiariu din bomboane de ciocolată. Dar, probabil, le va fi milă să mănânce această frumusețe…

6. 

7. Ce peștișor de aur extraordinar! Acest cadou nu este doar gustos, dar poate fi un simbol al dorințelor în noul an 2018.

8. 

9. Acest buchet din bomboane poate fi confecționat foarte ușor, nu necesită abilități speciale. Poate fi dăruit unei femei, unui copil, chiar și unui bărbat, indiferent de ocazie.

Ulterior poate fi mâncat cu cea mai mare plăcere. Buchetul din bomboane este o adevărată surpriză, care îi va bucura mereu pe cei ce-l primesc.

10.

11. O altă idee interesantă de buchet din bomboane pentru sărbătorile de iarnă. Acesta are forma unui con drăguț care seamănă cu haina lui Moș Crăciun. 

12.

13. Cât de mult îmi place această idee de confecționare a unui ananas din bomboane! La sfârșitul lunii decembrie voi încerca neapărat să creez ceva asemănător pentru sora mea. 

14.

15. Soțul meu este fotograf amator, de aceea este timpul să-i dăruiesc un nou „aparat” de fotografiat. El va fi încântat. 

16.

17. Iată protagonistul sărbătorilor. Rețineți această idee dulce!

18. 

19. Sunt o alternativă perfectă pentru globurile de pe brăduț.

20.

21. Vreți să faceți cadou o șampanie și niște bomboane? Faceți acest lucru în mod neobișnuit. 

Pentru a decora o sticlă de șampanie nu trebuie să fiți un designer iscusit. Important este să cumpărați bomboanele potrivite, iar apoi aplicați fantezia dvs.

Dacă doriți să-i bucurați și să-i surprindeți pe cei dragi cu un cadou original, atunci figurinele și buchetele din bomboane sunt cele mai potrivite.  Plus, acestea nu vă iau mult timp pentru a le confecționa.

Rețineți aceste idei drăguțe, deoarece de sărbătorile de iarnă se dăruiesc cadouri simbolice și drăguțe. Apropiații dvs. le vor ține minte pentru mult timp.

error: Content is protected !!