Cel mai eficient remediu natural pentru o slăbire sănătoasă. Grăsimea abdominală va dispărea într-o săptămână

Pentru fiecare femeie indiferent de vârstă este important să fie frumoasă și atrăgătoare. Din păcate, din cauza lipsei permanente de timp, stresului zilnic și alimentației fast-food, multora dintre noi le este greu să-și mențină greutatea normală. Ce e de făcut dacă nu aveți posibilitate să mergeți la o sală de sport sau dacă mâncați ce apucați pe drum spre lucru?

Stimați cititori, vrem să vă relatăm despre un remediu natural eficient care vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus și să stabilizați echilibrul hormonal care stimulează creșterea unghiilor, a părului și alimentează pielea cu vitamine și minerale.

Amestecul puternic de prune uscate, fulgi de ovăz și ulei de semințe de in va curăța foarte bine intestinul dvs. și va fortifica imunitatea. Acest remediu vă va ajuta să scăpați de 2.5 kg timp de o lună fără a schimba regimul alimentar și fără a face antrenamente epuizante. Cifra de 2.5 kg nu este atât de mare, dar anume în acest fel are loc un proces de slăbire sănătos și o curățare benefică pentru organism. Deja peste o lună de consum a acestui amestec veți simți modificări uimitoare în zona abdomenului.

Musli pentru slăbire

Aveți nevoie de

  • 5-7 fructe de prune uscate
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 1 pahar de iaurt natural degresat sau chefir
  • 1 lingură de semințe de in
  • 1 linguriță de cacao pudră

Mod de preparare

  1. Înainte de somn înmuiați prunele în 100 ml de apă fierbinte. Lăsați să stea 15 minute.
  2. Într-un vas separat amestecați uleiul de semințe de in, fulgii de ovăz, cacao pudră și iaurtul natural. Amestecați bine toate ingredientele.
  3. Scoateți prunele din apă, uscați-le cu un prosop de bucătărie și tăiați-le mărunt. Adăugați prunele în amestecul de iaurt și din nou amestecați bine.
  4. Puneți amestecul la frigider pe noapte.

Vă recomandăm să consumați acest iaurt la dejun, după jumătate de oră după ce ați băut un pahar de apă caldă fiartă. Pentru a avea un rezultat mai bun, nu uitați să beți multă apă, încercați să reduceți din meniu produsele făinoase, dulciurile și prăjelile. Rețineți că plimbările în aer liber, de asemenea, au un rol important în procesul de slăbire.

Un corp suplu este un avantaj, dar veți reuși să slăbiți doar dacă vă veți iubi, vă veți accepta așa cum sunteți și vă veți autocritica mai puțin. Astfel veți obține cele mai bune rezultate.

Fiți respectuoși cu sine și cu organismul dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!