Ce tip de femeie sunteți în funcție de forma buzelor dvs.?

Se consideră că poți cunoaște caracterul omului după trăsăturile feței. Și dacă ochii sunt oglinda sufletului, atunci buzele reflectă lumea materială a omului.

După forma buzelor poți determina de sensibil și iubitor este omul sau cât de bine se simte în poziția de orator. Spre exemplu buzele mici sunt caracteristice pentru oamenii calmi, modești, moi la caracter, în timp ce buzele mari reflectă o verticalitate pronunțată.

Buzele moi și gingașe indică un om bun la suflet, deschis și foarte sensibil. Buzele subțiri reflectă egoism, viclenie și înclinații spre umor negru și sarcasm.

Buza superioară este mai mare: lady-boss

Se consideră că buza superioară reflectă “bărbăția”, de aceea dacă ea este mai mare decât cea inferioară acest fapt indică un caracter puternic și capacități de lider.

O asemenea femeie știe ce vrea de la viață și cum le poate obține. Ei îi place și chiar are capacitatea de a conduce, iar oamenii plângăcioși și iresponsabili o irită cel mai mult.

Prin urmare bărbatul care îi va fi pereche trebuie să aibă o personalitate cel puțin la fel de puternică. Ea își dorește un bărbat puternic și ambițios, care va putea avea grijă de ea și va prelua asupra sa toate problemele familiale. După un timp ea îi va ceda bărbatului rolul de cap al familie, dar până atunci ambii vor trebui să învețe să se înțeleagă și să facă multe compromisuri unul față de celălalt.

Buza inferioară este mai mare: femeia misterioasă

Chiar dacă o astfel de femeie nu ar avea un aspect care să atragă bărbații, ea oricum ar ieși mereu în evidență. Ea posedă un șarm deosebit și poate cuceri bărbatul cu o singură privire.

Alegerea unui stil neobișnuit și abordarea artistică a lucrurilor o face să fie în centrul atenției în orice companie. Ea știe să țină un anumit nivel și are nevoie de un bărbat care are aceleași calități: creativ și deosebit.

Totuși în dragoste ea are parte de multe eșecuri. În ciuda faptului că are mereu în jurul său o mulțime de cavaleri, ea de multe ori îl alege anume pe cel care nu îi acordă atenția cuvenită.

Buza inferioară este mai mare: femeia realistă

O astfel de femeie adesea creează impresia că este închisă în sine, arogantă și rece, dar realitatea este alta. Ea pur și simplu nu are obiceiul de a-și manifesta emoțiile în public.

Femeia cu această formă a buzelor nu obișnuiește să poarte “ochelari roz” și are o viziune realistă asupra lucrurilor. Nu îi plac riscurile, de aceea toate acțiunile sale sunt bine gândite și planificate cu doi pași înainte.

Cel mai mult ea prețuiește stabilitatea și siguranța, lucruri pe care trebuie să i le ofere bărbatul. Nu este nevoie de covoare din petale de flori și alte extremități romantice, e suficient ca bărbatul să îi ofere fidelitate și încredere în ziua de mâine.

Dar dvs. ce formă a buzelor aveți? V-ați regăsit în descrierile de mai sus?

error: Content is protected !!