Ați auzit despre spălarea inversă a părului? Datorită acesteia părul se va revigora!

În fiecare an apar tot mai multe tendințe în domeniul frumuseții. Noi aflăm că mulți ani la rând, am făcut ceva greșit și trebuia de făcut „anume așa și nu altfel”. Recent, în toate revistele, blogurile și forumurile de modă femeile au început să discute despre spălarea pe cap invers. Mai exact în altă ordine.

PhotoMediaGroup / Shutterstock.com

Nu este nimic complicat. Trebuie doar să schimbați ordinea de aplicare a produselor. Adică începeți spălarea părului prin aplicarea balsamului, iar apoi treceți la șampon.

goodluz / Shutterstock.com

De ce trebuie schimbată ordinea? Deoarece părul își va păstra volumul și curățenia. Dacă aplicați balsamul după șampon, nu puteți să-l îndepărtați nici cu o cantitate mai mare de apă. De aceea părul își pierde din aspectul său, devenind gras și inestetic.

Dacă veți aplica inițial balsamul, atunci părul va primi toți nutrienții necesari. Iar surplusul va fi spălat cu șampon și vom avea un păr curat și cu volum.

Subbotina Anna / Shutterstock.com

Este eficientă această metodă? Desigur, fiecare femeie este individuală, dar există o logică și în această procedură. Experimentați și alegeți varianta potrivită pentru dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!