Ascunde inteligent kilogramele în plus! 8 sfaturi date de un stilist italian.

Suntem deja în sezonul cald. Dacă până acum nu ați urmat o dietă aspră și nu v-ați luat abonament la sala de forță, probabil veți avea nevoie de niște trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus. Cel mai simplu dintre ele este să alegi hainele într-un mod inteligent, astfel încât ele să accentueze punctele forte ale figurii și să ascundă micile imperfecțiuni.

одежда для полных

Haine pentru siluetă

Redacția noastră a selectat pentru cititoarele noastre fidele 8 sfaturi ale designerului italian Giorgio Armani. Experiența și intuiția sa în ceea ce privește corpul feminin vă poate fi de mare ajutor în alegerea corectă a vestimentației.

1. Experimentați cu liniile verticale. O rochie lungă, un palton larg-deschis, nasturii așezați într-o linie perfectă – toate acestea vă fac vizual mai înaltă și mai zveltă.

одежда для полных

2. Acordați o atenție specială sutienului. El trebuie să aibă bretele late și să accentueze pieptul, oricare ar fi mărimea acestuia. Regula de bază: pieptul nu trebuie să pară că atârnă pe burtă.

одежда для лета

3. Puneți un accent pronunțat în ținuta monotonă. Acesta poate fi pe top, eșarfă, fustă sau geacă. Accentul pus corect este cea mai bună metodă de a sustrage atenția de la locurile de care nu sunteți mulțumită.

одежда для лета

4. Asigurați-vă că nasturii sunt situați pe cea mai largă parte a burții. În caz contrar burta va tinde să ridice capetele hainei, făcându-se și mai evidentă.

итальянский стиль

5. Evitați stofele ușoare, care preiau ușor formele pe care se așează. Acordați preferință materialelor mai dense, care vă vor permite să alegeți formele de care aveți nevoie.

итальянский стиль

6. Chiar și mărimea gentuței pe care o alegeți poate avea un impact asupra aspectului figurii dvs. Cu cât mai mari sunt formele, cu atât mai mare ar trebui să fie și gentuța, pentru a nu crea un contrast nedorit.

одежда по типу фигуры

7. Stofele lucioase nu doar atrag atenția celor din jur, ci și accentuează depunerile de grăsime de pe corp. Pentru a evita acest efect, optați pentru stofe de tip mat.

одежда по типу фигуры

8. Hainele asimetrice vor ascunde burtica ce iese în evidență și vor accentua frumusețea picioarelor.

Respectați aceste reguli simple atunci când alegeți hainele și veți observa imediat schimbările radicale în ținuta dvs. Aveți grijă de dvs. și nu vă plângeți niciodată pentru micile imperfecțiuni ale corpului dvs., căci cu adevărat frumoasă poate fi doar femeia care se simte bine așa cum este ea!

error: Content is protected !!