Angajații companiei nu puteau înțelege de unde aduce bani acest pisoi…

Odată Stuart McDaniel, proprietarul companiei de marketing GuRuStu din Tulsa, (Oklahoma, SUA) s-a ciocnit de o problemă. În oficiul lor, situat la parter, au apărut șoareci.

După ce a decis să adopte o pisică, Stewart a mers la un adăpost pentru animale. Omul a luat de acolo un pisoi de vreo șase luni și l-a adus în oficiul companiei.

Pisicul s-a obișnuit foarte repede la locul nou. Se plimba toată ziua prin oficiu, se cățăra pe tastaturile computerelor și le „ajuta” angajaților să expedieze e-mailuri, prindea și șoareci.

Odată, însă, angajații au observat un lucru straniu. În fața ușilor de sticlă de la ieșirea din clădire, pe podea, stăteau mai multe bancnote, iar lângă ele pisoiul.

Oamenii nu puteau înțelege de unde lua pisoiul atâția bani?

A doua zi situația s-a repetat.

Angajații au încercat să afle ce se întâmpla și au început să-l urmărească. Au aflat că în timpul zilei pisica petrecea mult timp lângă ușile de sticlă, încălzindu-se la soare. Oamenii care treceau pe alături, dorind să se joace cu el, inserau bancnote pe care acesta le smulgea cu îndemânare.

Trebuie să precizăm că această clădire se află într-o zonă în care există numeroase centre de divertisment și zone pietonale și zilnic trec pe lângă acest birou o mulțime de persoane care nu se grăbesc nicăieri. Prin urmare, până la sfârșitul zilei, se adunau acolo destui bani.

Angajații companiei, împreună cu proprietarul, au decis să doneze banii „câștigați” unei cauze nobile: i-au transferat unui centru local pentru persoanele fără adăpost. Iar pe ușa biroului au agățat și un anunț despre această intenție a lor.

Vestea despre pisicul filantrop s-a răspândit foarte repede și multe persoane au început a trimite bani pentru acest scop caritabil prin poștă și prin Internet.

După ce s-a descoperit această pasiune pentru bancnote a pisoiului, el a fost poreclit CASHnip (din engleză CASH – bani în numerar și Catnip – cătușnică (plantă)).

Vedeți și singuri cât de bine îi reușește acest lucru.

loading...

error: Content is protected !!