Amestecul din lămâie și bicarbonat de sodiu salvează mii de vieți în fiecare an! Nu este o simplă combinație, ci o minune divină.

Recent echipa noastră a dat peste rețeta unui amestec minune. Acesta este capabil să vă scape de o mulțime de boli. Amestecul dintre bicarbonat de sodiu și suc de lămâie, de cele mai multe ori, este utilizat doar pentru prepararea prăjiturilor, dar nu și în calitate de tratament. Această rețetă a stârnit multe controverse care până la urmă au scos la iveală adevărul.

Echipa noastră vă va relata despre proprietățile terapeutice ale lămâii și bicarbonatului de sodiu și de ce este de folos să fie combinate.

Bicarbonat de sodiu cu lămâie

Remediul din suc de lămâie și bicarbonat de sodiu conține foarte multe substanțe nutritive, minerale și microelemente care sunt capabile să protejeze organismul uman de diferite afecțiuni. Nu trebuie să uitați că aceste produse nu sunt medicamente și ele doar ajută organismul nostru să-și mențină sănătatea și să-și fortifice imunitatea.

Bicarbonatul de sodiu cu lămâie contribuie la curățarea organismului, se lupă cu microbii și este o profilaxie excelentă a bolilor oncologice. Unul din principalii adepți ai acestui tratament este profesorul Ivan Neumâvakin. Cercetările lui din domeniul medicinei tradiționale au ajutat mii de oameni să se trateze.

„Omul trebuie să trăiască în armonie cu natura și să poată folosi cu înțelepciune ceea ce ea ne oferă”, este convins profesorul. Deci să vedem ce beneficii ascunde amestecul de bicarbonat de sodiu și lămâie și cum este corect să administrăm acest remediu.

Beneficiile remediului

1. Curăță organismul de toxine

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie sunt o bogăție pentru cei care obișnuiesc să aibă grijă de sănătatea lor. Deci un pahar de apă cu o felie de lămâie și cu bicarbonat de sodiu poate să vă încarce cu energie și să fortifice imunitatea. Antioxidanții ce se conțin în această băutură sunt un remediu excelent de curățare. Totodată, această băutură este un aliat foarte bun în lupta cu kilogramele în plus.

2. Normalizează echilibrul acido-bazic

Băutura din lămâie și bicarbonat de sodiu este capabilă să mențină echilibrul acido-bazic al organismului, deoarece dezechilibrul provoacă o mulțime de boli acute și cronice. Mediul acid este prielnic pentru dezvoltarea tuturor tipurilor de infecții, prin urmare este extrem de util să se alcalinizeze organismul ocazional.

3. Îmbunătățește procesele digestive

Combinația dintre lămâie și bicarbonat de sodiu luptă perfect cu aciditatea ridicată din stomac, ajută la scăderea arsurilor gastrice și acumulării excesive de gaze intestinale. Acidul citric poate dizolva pietrele la rinichi, poate avea efecte benefice asupra sănătății ficatului și, de asemenea, poate combate dispepsia.

4. Reglează nivelul colesterolului din sânge

Un alt beneficiu al acestui amestec este capacitatea de reglare a nivelului colesterolului rău din sânge. Un pahar de apă cu lămâie și bicarbonat de sodiu protejează sistemul cardio-vascular de afecțiuni grave, este o profilaxie excelentă a hipertensiunii și arteriosclerozei.

Mod de preparare și utilizare

Prepararea acestui remediu este foarte simplă! Aveți nevoie de apă de băut curată de temperatura camerei, nici prea rece, nici prea fierbinte. Adăugați în apă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul unei jumătăți de lămâie. Amestecați bine. Amestecul este gata! Consumați această băutură dimineața înainte de a lua dejunul.

Este binevenit ca în fiecare dimineață să preparați un amestec nou deoarece, dacă este păstrat mai mult timp, își pierde proprietățile. Peste două săptămâni de tratament trebuie să faceți o pauză și să repetați tratamentul peste alte două săptămâni.

Medicina tradițională poate face minuni! Remediul din suc de lămâie și bicarbonat de sodiu nu este doar tămăduitor, dar și foarte simplu de preparat. Includeți în alimentația zilnică un pahar de această băutură și nu veți regreta!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!