Acest produs secret conține colagen! Iată ce trebuie să mâncați pentru a evita îmbătrânirea pielii.

Nu există, probabil, vreo femeie care să nu viseze la tinerețea veșnică. Unele o caută în produsele cosmetice, altele recurg la tot felul de proceduri chirurgicale. Toate acestea costă o mulțime de bani, dar oferă doar un efect temporar de „întinerire”. Dar știați oare că starea pielii poate fi îmbunătățită și cu ajutorul alimentelor? Tinerețea și frumusețea pielii depind direct de prezența în organism a colagenului care este responsabil de elasticitatea, fermitatea și hidratarea acesteia.

Consumați zilnic alimentele care conțin colagen și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Următoarele 5 produse vă vor ajuta organismul să stimuleze producția de colagen și să restabilească elasticitatea pielii.

1. Varza de mare

Varza de mare are o proprietate unică: accelerează producția de colagen, ceea ce înseamnă că fiecare femeie trebuie să o includă în dieta sa.

2. Citricele

Cosmetologii recomanda consumul de alimente care conțin cantitatea maxima de vitamina C. Prezența acestei vitamine în organism este o condiție necesară pentru producerea de colagen, așa că nu uitați de ea.

3. Peștele roșu

Pentru a menține elasticitatea pielii pentru o perioadă lungă de timp trebuie să adăugați peștele roșu în dieta dumneavoastră. Este bogat în aminoacizi grași omega-6 și omega-3, care contribuie la întărirea vaselor sangvine, ceea ce are un efect pozitiv asupra fluxului sanguin și a stării pielii.

4. Cerealele

Toate cerealele conțin vitamina E, care este necesară la fel de necesară precum vitamina C pentru producerea de colagen. Asigurați-vă că ați inclus în dieta Dumneavoastră hrișcă, fasole, fulgi de ovăz, orz și orez.

5. Carnea de curcan

Carnea fină de curcan conține colagen natural ușor digerabil. În afară de aceasta carnea este o sursă naturală de carnosină care acționează, alături de colagen, ca stabilizator care le asigură o viață lungă celulelor acestei proteine.

Adăugați în meniu cel puțin câteva dintre produsele menționate și veți observa foarte curând cum pielea Dumneavoastră devine moale, elastică și hidratată. Nu uitați să distribuiți acest articol ca să-l poate citi și prietenele Dumneavoastră!

error: Content is protected !!