Aceste 5 lucruri vă sugerează că stați de vorbă cu un psihopat. Dacă observați nr. 4, fugiți de el cât mai departe!

Pentru majoritatea oamenilor cuvântul “psihopat” se asociază cu eroul celebrului film al lui Alfred Hitchcock “Psycho”. Însă în viața reală psihopații pot rămâne neobservați în mulțime. S-ar putea să cunoașteți de mulți ani o persoană, dar să nu aveți idee de părțile întunecate ale personalității sale.

Psihopații adevărați rareori apelează la violență fizică, întrucât lor le place mai mult să se joace cu emoțiile oamenilor. De cele mai multe ori ei folosesc trucuri psihologice, cum ar fi dominația și manipularea. Psihopații știu cum pot obține ceea de ce au nevoie, de aceea le place să se joace în astfel de jocuri.

Cum poți înțelege că ai în față un psihopat

peacequarters.com

Psihopații pot arăta destul de atrăgător și drăguț. De multe ori ei își creează o imagine impecabilă, astfel încât să fie admirați de alți oameni.

Dar de fapt psihopații sunt foarte periculoși. Ei își calculează bine fiecare cuvânt și acțiune. Ei se pot preface că savurează discuția cu dvs., planificând între timp cum să vă distrugă moral sau chiar fizic. De regulă acțiunile psihopaților sunt orientate spre câștig financiar, relații conjugale sau glorie.

Aceste 5 lucruri arată că aveți în față un psihopat

1. Ei mereu spun adevărul doar pe jumătate, sau minciuni, sau îndreptățiri

Orice om din când în când spune ceva minciuni mai mari sau mai mici, dar în dialogul cu un psihopat veți auzi DOAR neadevăruri. Ei proclamă sus și tare promisiuni irealizabile, îi bârfesc pe cei din jur și spun minciuni despre ei înșiși.

2. Ei au o atitudine dominantă sau vă privesc de sus în jos

Psihopații tind să îi domine și să îi disprețuiască pe toți. Acești oameni vă fac să vă simțiți nesigur. După comunicarea cu ei de multe ori vă simțiți vinovat și vă vine să vă cereți iertare, deși nu înțelegeți exact motivele. Ei știu ce sfori să tragă pentru a vă atinge în adâncul sufletului.

3. Ei sunt ipocriți și îi judecă ușor pe ceilalți

Psihopații adoră să sublinieze neajunsurile și greșelile altora și să îi judece pentru asta. Ei se simt mai bine atunci când îi înjosesc pe cei din jur (mai ales în public). De aceea ei chiar și greșelile lor le atribuie altora și îi judecă pentru asta!

4. Par a avea mai multe personalități

peacequarters.com

În astfel de oameni ai impresia că viețuiesc concomitent mai multe persoane. Astăzi el este un îngeraș, iar mâine se comportă ca un ducă-se-pe-pustii! Chiar și atunci când se victimizează, ei reușesc să vă domine. Încercați să nu reacționați la schimbările bruște ale comportamentului lor, în acest fel ei nu vă vor putea controla.

5. Ei se victimizează

Psihopații au tendința de a-i acuza pentru orice pe cei din jur. Un astfel de om niciodată nu-și recunoaște greșeala. El mai curând o va face pe victima sau îl va face pe interlocutor să se simtă vinovat pentru ce s-a întâmplat.

Dacă observați unul din aceste simptome, fiți cât se poate de atenți cu acel om! Psihopații sunt foarte periculoși și sunt manipulatori foarte abili.

Starea dvs. psihologică va avea de suferit în urma comunicării cu astfel de oameni, de aceea străduiți-vă să îi țineți la distanță.

error: Content is protected !!