Acest truc te va ajuta să uiți pentru totdeauna ce înseamnă durerea provocată de încălțămintea cu toc

Până când cineva va inventa o altă încălțăminte în care femeia să arate la fel de elegant ca în pantofii cu toc, jumătatea frumoasă a omenirii se pare că va suferi în continuare din cauza bătăturilor și picioarelor umflate.

Pentru multe femei purtarea încălțămintei cu toc este o suferință asumată. De multe ori pantofii cauzează disconfort și chiar durere, dar în ciuda acestui fapt femeile îi poartă în fiecare zi!

Conform studiilor făcute asupra efectelor de termen lung a purtării încălțămintei cu toc, femeile care poartă permanent pantofi cu toc pe parcursul a trei ani sunt expuse la un risc foarte ridicat de entorse.

Totuși există un truc genial care vă poate ajuta să scăpați de durere și bătături. Folosind această metodă, veți avea senzația că toată ziua ați petrecut-o în șlapi…sau cel puțin aproape de așa ceva.

Cum să scapi de durere când porți pantofi cu toc?

Încălțămintea cu toc poate provoca deformarea tălpii, dureri de spate și formarea unei ținute incorecte. Pe lângă urmările negative pentru sănătate, pot apărea și probleme de ordin estetic: bătături, tendinită, os ieșit ș.a.

În ce constă trucul?

Veți avea nevoie de un plasture. Dacă e vorba de încălțăminte cu vârf deschis, alegeți un plasture de culoarea pielii.

Înfășurați în plasture la un loc degetele 3 și 4 de la picior. De acum înainte nu veți mai simți nici o durere când veți purta încălțăminte cu toc!

ideasconmuchoestilo

Cum funcționează?

Printre aceste degete trece un nerv care este apăsat în timpul mersului în încălțăminte cu toc. Fixând degetele la un loc cu ajutorul plasturelui, se înlătură presiunea la care este supus nervul, motiv pentru care dispare durerea și alte efecte neplăcute.

Iată cât de simplu puteți scăpa de durere la picioare. De acum înainte eleganța nu mai necesită atâtea sacrificii!

error: Content is protected !!