Acest truc va „topi” grăsimile subcutanate în doar 8 zile!

În timpul unei sau altei diete are importanță nu doar ce mâncați, dar și ce beți. Din fericire, există o foarte mare varietate de băuturi care ajută la pierderea kilogramelor în plus. De aceea, puteți alege băutura care vi se potrivește cel mai bine.

Echipa noastră vă propune să preparați o băutură din ghimbir pentru arderea grăsimilor. Este gustoasă și folositoare.

Ce să consumați pentru a slăbi

Această băutură din ghimbir pentru slăbire era întrebuințată de frumoasele Orientului încă din antichitate. Ingredientele active din componența acestui cocktail aromat stimulează metabolismul, măresc circulația și totodată cresc rezistența organismului la diferite infecții, reglează funcționarea sistemului digestiv.

Ingrediente

  • 4-5 cm de rădăcină de ghimbir
  • 2-3 rămurele de mentă
  • 1 grapefruit
  • 1 lingură de miere
  • 500 ml de apă
  • o priză de scorțișoară
  • o priză de cardamon

Mod de preparare

  1. Tăiați în bucăți mici rădăcina de ghimbir și menta, apoi mărunțiți-le cu ajutorul blender-ului. Adăugați scorțișoara, cardamonul și adăugați apă fierbinte. Lăsați să se infuzeze 30 de minute.
  2. După ce s-a răcit băutura, strecurați-o și adăugați sucul de la un grapefruit și mierea.

Consumați câte 200 ml de băutură înainte de fiecare prânz și cină, timp de o săptămână. Apoi faceți o pauză de 7 zile și repetați cura. Eficacitatea remediului a fost verificată de multe persoane care au vrut să slăbească. După prima săptămână au observat că grăsimea abdominală și de pe coapse s-a micșorat semnificativ.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!