Acest remediu vă ajută să scăpați de riduri în zona decolteului și a gâtului! O să ziceți ”mulțumesc”!

Riduirle și petele pigmentare nedorite din zona decolteului pot diminua farmecul unei ținute reușite. Femeile sunt nevoite să ascundă bine aceste imperfecțiuni , alegând ținutele corespunzătoare. Această situație poate fi cauza apariției unor complexe și stări de jenă.

Îngrijirea pielii

Pentru a evita această situație, trebuie să îngrijiți corect pielea reușind astfel să scăpați de formarea cutelor inestetice.

Mai întâi de toate trebuie să știți că nu doar vârsta lasă aceste amprente pe piele. Ea poate fi afectată, de asemenea, de radiațiile ultraviolete sau hidratarea insuficientă.

Mulți nici nu bănuiesc că parfumul lor preferat ar putea să le traumeze stratul protector al pielii. Canitatea insuficientă de colagen afectează negativ starea generală: apar ridurile, uscăciunea, dispare elasticitatea.

Noi am selectat pentru dumneavoastră câteva recomandări simple dar eficiente de îngrijire a pielii din această zonă. Profitați de ele și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Curățirea

Pielea are nevoie de o curățire minuțioasă. Aceasta o ajută să absoarbă intens toate substanțele utile din măști și cremele folosite de femei în procesul de îngrijire.

În plus, acest tip de îngrijire îi permite pielii să se relaxeze și să se refacă.

Alegerea corectă

Remediile de îngrijire a pielii trebuie alese corect. Întrebuințarea regulată a măștilor pe bază de fructe și alte componente utile vor menține tinerețea pielii, o vor hidrata și chiar albi ușor.

În setul de cosmetice nu trebuie să lipsească crema hidratantă de calitate pentru zona decolteului și a gâtului.

Manipulări suplimentare

Ca substanțele nutritive din măști și creme să fie mai bine absorbite, este benefic ca la finalul curei să faceți un masaj prin ciupire.

Frecarea regulată a pielii cu decocții pe bază de ierburi și cubulețe de gheață din suc natural va influența pozitiv starea pielii.

Ce trebuie să faceți înainte de somn și chiar în timp ce dormiți

Evitați să dormiți cu fața în pernă pentru a nu provoca formarea cutelor.

Seara, înainte de somn puteți folosi un alt remediu benefic. Pentru asta veți avea nevoie de ulei natural nerafinat. Puteți alege ulei de in, de floarea soarelui, de sâmburi de caise sau de migdale.

Înmuiați un prosop în apă caldă și puțin sărată, stoarceți-l bine după care aplicați pe zona decolteului și a gâtului – efectul va fi unul de încălzire a pielii. Apoi înmuiați un disc de bumbac în uleiul ales de dumneavostră și aplicați-l uniform pe piele. Acoperiți zona cu folie de plastic și un prosop. După cel puțin 30 de minute clătiți rămășițele de ulei cu apă caldă.

În urma acestei cure este benefic să frecați ușor pielea cu un cubuleț de gheață din decocție de ierburi sau suc de fructe. La final trebuie neapărat să aplicați un gel sau o cremă.

O altă mască naturală preparată în casă pentru zona decolteului.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de brânză de vaci grasă;
  • Suc proaspăt obținut dintr-o jumătate de portocală
  • 1-2 linguri de frișcă cu un conținut mare de grăsime

Amestecați componentele până obțineți o consistență omogenă. Aplicați pe zona decolteului și a gâtului. Așteptați 15 minute după care clătiți cu apă rece. Dacă este nevoie puteți folosi și o cremă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!