Acest produs ieftin, pe care-l puteți cumpăra de la farmacie, nu-i va permite prafului să se depună pe mobilă

Din păcate este imposibil să facem curățenie o dată și să uităm două-trei luni de aceasta. Dar este foarte interesant atunci când descoperim vreun secret nou pentru a prelungi cât mai mult efectul curățeniei.

Vă propunem un produs foarte ieftin care nu-i va permite prafului să vă acapareze locuința. Puteți să-l cumpărați în orice farmacie.

Curățenia este, fără îndoială, un lucru indispensabil. Dar, din păcate, nu este pe placul tuturor și prea puține persoane o consideră drept un mod de relaxare.

Să știți că avem o noutate bună pentru Dumneavoastră: pentru a îndepărta praful de pe mobilă vă vine în ajutor un produs care costă foarte puțin și se găsește în farmacia de la colț. Este vorba despre glicerină.

Glicerina se utilizează frecvent pentru a face curățenie în hoteluri și chiar în muzee. Substanța densă fără miros și fără culoare poate crea un strat invizibil care protejează suprafețele de praf. Orice tip de suprafață. Glicerina este eficientă în special pentru curățarea oglinzilor și a suprafețelor lucioase. Trebuie doar să adăugați câteva picături pe o lavetă din microfibră și să ștergeți foarte bine mobila. Aceasta va străluci ca nouă.

Glicerina mai poate fi utilizată și pentru a da luciu parchetului din lemn și parchetului laminat. Dizolvați câteva picături de glicerină în apă și chiar și parchetul vechi va avea un aspect mult mai îngrijit.

Apropo, aceasta este un ajutor de încredere și pentru spălarea rufelor, mai ales pentru îndepărtarea petelor de fructe de pădure. Înmuiați pata în glicerină, iar apoi clătiți-o în apă cu sare.

Întrucât glicerina este prezentă demult în cosmetologie, aceasta poate fi mereu folosită pentru frumusețe.

De exemplu puteți adăuga o picătură în șampon pentru a-i oferi un luciu mai intens părului sau în crema de mâini/picioare pentru a vă înmuia pielea.

error: Content is protected !!