Această piesă de mobilier îmi va transforma balconul într-un loc de relaxare excelent… Deja știu unde îmi voi petrece serile!

Fiecare dintre noi își dorește un balcon îngrijit și confortabil. De asemenea, balconul trebuie să fie funcțional. Probabil unii dintre dvs. nu au posibilitate să-și amenajeze balconul cu mobilier scump sau cu alte elemente de decor. Noi, însă vă propunem să meșteriți singur o masă universală.

Aceasta poate fi folosită pentru a răsfoi reviste, pentru a lua masa și pentru a lucra. Este un obiect econom, deoarece dimensiunile nu sunt atât de mari și veți avea nevoie de puține materiale. Lemnul este un material ușor de folosit, este rezistent și mai sigur decât, spre exemplu, sticla.

Masă pliabilă confecționată manual

Aveți nevoie de

  • PAL sau placaj (25 mm)
  • perforator
  • ferestrău
  • șuruburi
  • lac sau vopsea pentru lemn
  • șmirghel

Pașii de lucru

Construcția va avea formă de semicerc. Desenați dimensiunile necesare. Tăiați cu ferestrăul din placaj suprafața de masă potrivită și un triunghi de aceeași lungime cu diametrul blatului și cu lățimea de 8-12 cm.

Acum tăiați cu ferestrăul suportul pentru masă. Acesta este constituit din două elemente: primul, partea dreptunghiulară cu lungimea de 20 cm și lățimea puțin mai mică decât lățimea blatului, al doilea, se meșterește exact la fel, iar apoi se taie pe diagonală în două triunghiuri. Dvs. aveți nevoie doar de unul dintre ele.

Șlefuiți marginile cu șmirghel sau cu un alt produs de acest fel. Dacă doriți, aplicați un strat de protecție antifungic.

Ați ajuns la etapa finală. Montați măsuța la balcon. Pentru aceasta trebuie să uniți părțile mesei cu ajutorul a două balamale.

Balamalele se fixează cât mai bine. Bucata în formă de triunghi trebuie montată la mijloc.

Acum puteți vopsi măsuța cu vopsea sau cu lac. Montați masa la înălțimea necesară. În formă pliată ea va ocupa foarte puțin loc, iar în formă deschisă suportul în formă de triunghi nu se va observa.

Există foarte multe idei de decorare a balcoanelor. Masa veche care trebuia aruncată a devenit una nouă și foarte drăguță. Ea nu ocupă mult spațiu și vă va bucura în serile de vară.

Balconul poate deveni locul preferat de relaxare după o zi de muncă.

Vă dorim să savurați împreună cu prietenii o ceașcă de cafea la această măsuță originală.

error: Content is protected !!