Această metodă m-a ajutat într-un timp foarte scurt să scap de riduri și să-mi întind pielea feței! O practic în fiecare seară!

Există o alternativă la procedurile costisitoare de lifting! Aceste proceduri rezolvă problema imediat, de aceea și sunt atât de tentante, dar există și alte metode. Această gimnastică specială necesită timp și efort, iar efectul nu este vizibil chiar imediat, dar totuși este!

Salvarea pentru doamnele care visează la o piele elastică și la un oval perfect al feței constă într-o gimnastică pe care o puteți realiza la domiciliu. Niște mișcări simple vor ajuta la reînnoirea turgescenței pielii, la reducerea ridurilor de pe față etc.

Cu cât veți începe mai devreme să realizați acest complex de exerciții, cu atât mai bine. Este binevenit chiar și pentru domnișoarele tinere. Începeți exercițiile cu zâmbetul pe buze!

Întinderea pielii

1. Exercițiul care va întări mușchii gâtului și va face să dispară bărbia dublă. Sprijiniți bărbia cu pumnul, scoateți limba. Rămâneți în această poziție timp de 3 secunde. Repetați de 15 ori.

2. Exercițiu pentru a reduce ridurile din zona gâtului. Rotiți încet gâtul spre dreapta. Rămâneți în această poziție timp de 5 secunde.

Faceți același lucru în cealaltă direcție. Câteva repetări ale acestor mișcări executate în fiecare zi vă vor ajuta să readuceți elasticitatea pieii fine din zona gâtului, reducând ridurile adânci.

3. Îmbunătățirea circulației sângelui și a stării pielii. Strângeți dinții și întredeschideți buza inferioară. Puneți degetele de-a lungul pomeților, degetele mici trebuie să fie aproape de colțurile gurii.

Doar atingeți pielea cu degetele, nu apăsați pe ea. Țineți buza cât mai întredeschisă pentru ca să simțiși încordarea mușchilor faciali.

4. Întinerirea zonei gâtului. Întoarceți capul spre dreapta, ridicați bărbia. Deschideți gura, veți simți tensiune în zona mușchilor gâtului și a bărbiei. Repetați același lucru în cealaltă direcție.

5. Întărirea mușchilor gâtului. Culcați-vă pe podea, desprindeți-vă capul și umerii cu 2 cm de la podea. Întoarceți capul spre stânga, apoi spre dreapta: de 20 de ori în fiecare direcție.

6. Remodelarea formei bărbiei. Întredeschideți ușor buza inferioară, lăsând colțurile gurii nemișcate. Încordați mușchii bărbiei și gâtului și rămâneți în această poziție timp de 5 secunde, apoi relaxați-vă.

7. Remodelarea ovalului feței. Împingeți buza inferioară în interiorul gurii și sprijiniți-o pe dinții inferiori. Trageți colțurile buzelor spre interior. Sprijiniți buza superioară pe dinți. Puneți degetul arătător pe bărbie și apăsați ușor pielea.

Deschideți și închideți, cu mișcări lente, gura. Împingeți treptat maxilarul înainte, lăsând capul pe spate la fiecare mișcare a maxilarului. Când bărbia va fi orientată în sus, rămâneți în această poziție timp de 10 secunde.

8. Întărirea părții inferioare a obrajilor și a gâtului. Fixați palmele pe obraji apoi întredeschideți gura de parcă ați zâmbi. Veți simți tensiune în zona mușchilor obrajilor.

Apoi scoateți limba, încercând să ajungeți vârful ei la bărbie. Rămâneți în această poziție timp de 5 secunde.

Această gimnastică facială vă va îndepărta în mod miraculos încordarea feței, va restabili culoarea pielii. Încercați să o efectuați cel puțin 3 zile la rând și rezultatul său vă va uimi! Puteți efectua aceste exerciții în fața oglinzii și vă veți distra de minune. Este un complex de exerciții care, cu siguranță, nu vă va lăsa sa va plictisiți.

După această gimnastică veți arăta cu mult mai tânără!

Pentru ca prietenele Dumneavoastră să nu creadă că ați apelat la operații plastice, distribuiți acest articol ca să-l citească și ele!

error: Content is protected !!