Aproape nimănui nu-i vine să creadă că această femeie are 94 de ani și chiar și acum merge la serviciu pe jos și doar în pantofi cu toc

Nu oricine ar putea dedica profesiei sale tocmai 72 de ani, mai ales dacă e vorba de medicină.

Roza Gavrilovna Skacedub are 94 de ani, dar iată continuă să lucreze ca ginecolog în spitalul din Perm, Rusia. De fapt ea face asta deja de 72 de ani!

Doamna Roza consideră că secretul longevității sale este mișcarea, iar serviciul îndrăgit îi permite să-și păstreze mintea limpede și starea de spirit foarte bună. Femeia continuă să vină la serviciu pe jos și poartă doar încălțăminte cu toc.

zwezda.perm.ru

Femeia mărturisește că nu folosește ascensorul, iar răceala o tratează cu vodkă! În toți acești ani în care a lucrat ca medic ea a ieșit în concediu medical doar de 2 ori.

În cei 72 de ani de carieră doamna Roza a oferit consultații multor generații de paciente. Imaginați-vă că un copil la nașterea căruia ea a asistat are astăzi 60 de ani!

nesekretno.ru

Pacientele sale o admiră pentru felul în care arată la vârsta sa. Ea este mereu într-o formă fizică excelentă. “Eu o văd în fiecare dimineață mergând la serviciu. M-a uimit mereu felul în care arată. La această vârstă ea reușește să fie mereu la patru ace. Când am văzut-o prima dată mi-am dat seama că lucrează în domeniul medical…” – astfel o descrie o femeie din același oraș.

echonedeli.ru

Roza Skacedub continuă să fie un medic de cea mai înaltă calificare, iar pacientele se programează la ea cu mult timp înainte. De altfel ea este considerată drept cel mai experimentat medic-ginecolog din Rusia.

Mai cunoașteți asemenea cazuri admirabile? Spuneți-ne în comentarii, trebuie și noi să ne cunoaștem eroii!

loading...

error: Content is protected !!