A început să răsune “The sound of silence”. Iar după câteva secunde publicul a încetat să mai respire…

Patinajul artistic este un sport impresionant, în care patinorii fac pe gheață niște mișcări pe care nu le-am putea face nici măcar în adidași pe asfalt!

Pășind pe gheață, noi începem să ne lunecăm și să ne împiedicăm ca Bambi, în timp ce patinorii fac mișcări lente și grațioase. Probabil acesta e motivul pentru care prezentările lor sunt atât de ademenitoare.

Când perechea franțuzească Vanessa James și Morgan Cipres a decis să intre în competiție pentru aurul campionatului mondial pe echipe din Japonia în 2017, ei i-au depășit cu ușurință pe toți concurenții, făcându-i pe spectatori pur și simplu uluiți.

YouTube

Cei doi au creat o legătură practic supranaturală pe gheață, Vanessa având o încredere desăvârșită în Morgan atunci când el o aruncă sau o ridică. Prin urmare ei reușesc să demonstreze o conlucrare incredibilă și un lucru în echipă demn de admirație.

Pentru concursul din Japonia ei au ales piesa clasică a lui Simon & Garfunkel “The Sound Of Silence”, cântată de formația Disturbed. Patinajul sincronizat al celor doi și îndeplinirea impecabilă a tuturor mișcărilor s-au armonizat minunat cu muzica aleasă.

Pe fundal se poate observa cât de impresionați erau spectatorii. Ne putem doar imagina ce satisfacție au primit membrii juriului!

YouTube

Cântecul calm și oarecum trist, alături de costumația neagră a artiștilor, a creat o atmosferă plină de melancolie.

În patinajul artistic de pereche juriul evaluează calitatea mișcărilor făcute de artiști, iar această pereche a luat nota maximă.

Morgan o arunca pe Vanessa de parcă ea ar avea greutatea unei penițe, iar ea ateriza pe gheață fără nici o mișcare de îndoială.

YouTube

Atrageți atenția la minutul 1:50 din filmulețul de mai jos: ceea ce au făcut Vanessa și Morgan în acel moment vă va mișca până în adâncul sufletului!

Prezentarea lor practic îți taie respirația!

YouTube

Nu e de mirare că la sfârșitul prezentării tot publicul i-a aplaudat din picioare!

Vă invităm să urmăriți această capodoperă a patinajului artistic.

Dar vouă vă place patinajul artistic?

loading...

error: Content is protected !!