9 produse pe care niciodată nu le consumă regina Elisabeta

E foarte interesant să afli ce mănâncă membrii caselor regale, ce produse alimentare le permit să rămână într-o formă de invidiat pe parcursul întregii vieți. Astăzi vom vorbi despre secretele regimului alimentar al reginei Elisabeta a II-a, prin care se explică de ce ea se simte și arată atât de bine la vârsta sa înaintată.

Se pare că bucătarului îi este destul de dificil să facă bucate care să fie pe placul reginei, căci ea a exclus din dieta sa 9 produse alimentare pe care vi le prezentăm mai jos.

Regina nu mănâncă niciodată așa ceva

Paste

Regina Elisabeta nu consumă niciodată paste, spaghetti sau alte produse similare ce conțin amidon.

Cartofi

Pe masa regală nu trebuie să fie în nici un caz cartofi. Problema e că acest produs, la fel ca pastele, conține mult amidon.

Beefsteak cu sânge

Carnea de preparare rapidă de asemenea lipsește din meniul reginei. Ea preferă carne preparată la grill, la care se adaugă legume sau salată din spanac, dovlecei și broccoli.

Ouă de găină

Regina Elisabeta este foarte categorică în privința consumului de ouă de găină. Bucătarul casei regale folosește doar ouă de prepeliță.

Ceapă și usturoi

Chiar dacă în rețeta originală printre ingrediente se numără ceapa sau usturoiului, acestea sunt excluse din rețetă. Se spune că una din cauze ar fi disconfortul pe care l-ar putea provoca interlocutorilor conducătoarea casei regale dacă ar mânca aceste produse.

Pâine cu crustă

Când bucătarul o servește pe regina Elisabeta cu sandwichurile sale preferate cu gem, el înlătură în prealabil crusta de pe feliile de pâine.

Produse nesezoniere

Fructele și legumele care nu sunt specifice sezonului respectiv nu sunt servite la masa regală. Majestatea Sa este principială în privința alimentație sănătoase, de aceea consumă doar produse sezoniere.

Regina iubește mult fructul mango, care în perioada ianuarie-mai îi este adus din Tailanda, iar în august-octombrie din Egipt.

Banane

De fapt aici e vorba de modul în care regina consumă bananele: metoda tradițională nu este foarte elegantă, de aceea ea mănâncă bananele feliate cu furculița.

Ceai dulce

Dacă ați vrea să respectați vechea tradiție engleză cu servitul ceaiului, nu adăugați zahăr în această băutură excelentă. Adăugați în schimb lapte sau consumați-l cu o bucată de ciocolată delicioasă.

De acum cunoașteți la ce produse renunță regina pentru a avea o viață îndelungată și sănătoasă. Dacă vă pare folositor acest articol, recomandați-le și prietenilor să cunoască restricțiile meniului casei regale!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!