9 exerciții pentru tonifierea tenului feței practicate cu succes de Carole Maggio. Fără intervenții chirurgicale și fără riscuri pentru sănătate!

Admir femeile care la 50 de ani arată tinere, îngrijite și naturale, fără intervenția plasticianului. Întotdeauna mi-am pus întrebarea: Cum reușesc să-și păstreze frumusețea fără operații și injecții?

Renumitul cosmetolog Carole Maggio a elaborat un complex de exerciții unice care fortifică mușchii și îndepărtează ridurile fără intervenții din exterior. Femeia care se apreciază, cu siguranță va găsit 10 minute pentru aceste exerciții pentru față, mai ales că eficacitatea lor este demonstrată prin aspectul foarte frumos al lui Carole.

гимнастика кэрол маджио

Gimnastica Carole Maggio

1. Micșorarea nasului

Apăsați cu degetul arătător pe vârful nasul astfel încât să se îndoaie în jos și în același timp trageți în jos buza superioară. Repetați exercițiul de 30 de ori.

гимнастика кэрол маджио

2. Extinderea ridurilor gurii

Deschideți gura în formă de oval. Puneți degetele arătătoare pe ridurile din jurul gurii și treceți pe ele în sus și în jos până veți avea senzația de usturime. Apoi mișcați degetele mișcați degetele rapid în sus și în jos de 30 de ori.

гимнастика кэрол маджио

3. Formarea pomeților

Apucați mușchii pomeților cu degetele arătătoare și mari. Extindeți buzele ca zâmbet și mențineți 7 secunde, apoi relaxați-vă. Repetați exercițiul de 10 ori.

гимнастика кэрол маджио

4. Corectarea formei feței

Puneți palmele pe obraji, deschideți puțin gura și întindeți buzele astfel încât ele să se atingă de dinții de jos. Desenați, apăsând ușor, conturul feței, ridicând fața în sus. Timpul de efectuare 60 de secunde.

гимнастика кэрол маджио

5. Tonifierea gâtului

Pentru a tonifia gâtul trebuie să antrenați mușchiul trapez și grupul de mușchi de pe gât. Puneți mâinile pe partea din față a gâtului, ridicați capul și mențineți această poziție, apoi relaxați-vă. Repetați de 20 de ori.

гимнастика кэрол маджио

6. Exercițiu pentru pleoapele de jos

Apăsați ușor cu degetele mijlocii pe zona dintre sprâncene, iar degetul arătător puneți-l în colțul ochiului exterior. Priviți în sus. Ridicați ochii în sus, apoi mijiți-i, extinzând pleoapa de jos. Repetați de 10 ori.

гимнастика кэрол маджио

7. Fortificarea maxilarului de jos

Puneți degetul arătător pe bărbie, deschideți gura, iar buza inferioară trageți-o în interior peste dinții de jos. Închideți și deschideți gura, întinzând bărbia înainte. Opuneți rezistență cu degetul. Repetați de 35 de ori, iar apoi fixați maxilarul și numărați până la 30.

гимнастика кэрол маджио

8. Ridicarea colțurilor gurii

Închideți gura și lipiți buzele, dar nu le strângeți. Încordați colțurile gurii astfel încât să fie tari. Ridicați și coborâți colțurile gurii cu degetele arătătoare. S-ar părea că doriți să zâmbiți, dar degetele opun rezistență. Repetați exercițiul până nu veți avea senzația de arsură.

гимнастика кэрол маджио

9. Îndepărtarea ridurilor longitudinale de pe frunte

Puneți degetele arătătoare paralel cu sprâncenele și apăsând ușor opuneți rezistență prin o apăsare ușoară a degetelor și ridicați sprâncenele. Repetați exercițiul de 10-15 ori.

гимнастика кэрол маджио

Sfatul echipei noastre

Înainte de a exersa această gimnastică, asigurați-vă că nu aveți nici o contraindicație. În grupul de risc se numără persoanele care și-au făcut injecții și operații plastice în zona feței. În acest grup intră și persoanele care suferă de nevrită, hipertensiune, care au cicatrici, traume și răni pe piele.

гимнастика кэрол маджио

Aceste exerciții sunt o adevărată comoară. Prietenele dvs. cu siguranță vor observa schimbarea!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!