4 milionari care nu cumpără vile și iahturi, ci cheltuie sume enorme de bani pentru a salva viețile copiilor

Lucrul cel mai e preț pe care îl avem este – însăși viața și privirile fericite ale mamelor ai căror copii au fost salvați de la un sfârșit tragic…

1. Keanu Reeves

Actorul hollywoodian, atât de îndrăgit în țara noastră, a creat o fundație menită să ajute copiii bolnavi de cancer. Unul din principalele motive care l-au făcut pe Keanu să facă asta a fost moartea surorii sale, care a decedat din cauza leucemiei. De asemenea el are multe proiecte legate de ecologie și protecția animalelor.

2. Leonardo di Caprio

Talentatul actor, care a avut o mulțime de nominalizări la Oscar, donează o bună parte din venitul său pentru acte de binefacere. Fundația sa creată în 1998 oferă sprijin financiar multor organizații caritabile.

3. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge are un caracter foarte puternic. Ea nu e obișnuită să se lase afectată de opinia publică și de jurnaliștii care îi critică opțiunile vestimentare. În schimb asta îi permite să doneze sume importante pentru a-i ajuta pe cei din jur.

4. Angelina Jolie

Actrița hollywoodiană e cunoscută pentru actele sale de binefacere. Ea a creat câteva fundații care ajută activ persoanele nevoiașe din țările subdezvoltate. Totodată ea participă în misiuni umanitare în Africa, pentru care a fost premiată cu un Oscar umanitar.

E remarcabil că această tendință spre acte de binefacere devine din ce în ce mai puternică. Această listă desigur că nu epuizează vedetele care fac acte caritabile, dvs. pe cine l-ați mai menționa aici?

error: Content is protected !!