Cu 70 de ani în urmă aici a fost un ”ambuteiaj”. Apoi dintr-o dată toți au ”înnebunit” și au plecat! Iată cauza adevărată…

Într-adevăr ambuteiajul veșnic… Astfel va arăta lumea după sfârșitul lumii.

Aceste imagini apocaliptice nu sunt fragmente din filmul „The Walking Dead”. Acestea sunt imagini adevărate din cimitirul automobilelor din localitatea Châtillon, Belgia, unul dintre cele mai mari din lume.

Legenda spune că mașinile ar fi fost părăsite de soldații americani după al doilea război mondial. Se zice că ei nu le-au putut transporta acasă cu ei în SUA și respectiv le-au ascuns în pădure pentru a veni mai târziu după ele, dar nu s-au mai întors nici în ziua de azi.

Localnicii afirmă că, de fapt, aici a fost un ambuteiaj enorm și în consecință trecerea era imposibilă. Ambuteiajul era atât de imens încât oamenii, pur și simplu, și-au abandonat automobilele și au plecat.

Cândva în Châtillon erau tocmai patru cimitire de automobile cu un număr total de 500 de mașini. Din păcate, majoritatea automobilelor au fost furate sau evacuate, iar în anul 2010 toate cimitirele au fost nimicite din motive ecologice.

1.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

V-au impresionat imaginile?

error: Content is protected !!