6 modele frumoase de machiaj pentru femeile cu ochi căprui: master-class cu poze

Femeilor cu ochi căprui li se potrivesc aproape orice gen de machiaj: de la smokey eyes până la un machiaj nude. Totuși, chiar și fără machiaj, aceste femei nu trec neobservate. Dar pentru a accentua profunzimea și frumusețea ochilor, recomandam femeilor cu ochi negri și căprui câteva modele interesante de machiaj de seară și de zi.

1. Machiaj de seară cu asortarea umbrelor contrastante de maro închis și crem, cu clasicele linii negre, îngroșate către marginea exterioară a ochiului.

Acest machiaj este potrivit pentru orice ținută de seară, iar privirea dumneavoastră misterioasă și fermecătoare nu va trece neobservată.

2. Machiaj în tonuri roz-aurii, completat de liniile clasice îngroșate către marginea exterioară a ochiului.

Înlocuiți tonurile maro închis și crem cu cele roz-aurii și veți obține un machiaj delicat, ce poate fi purtat atât ziua, cât și seara. Nuanțele roz sunt potrivite persoanelor cu ochi căprui și cu nici o altă culoare a ochilor nu se pot asorta atât de bine precum cu ochii căprui.

3. Un splendid machiaj de seară smokey eyes în combinație cu umbre gri închis argintii și cu un contur clasic subțire pe linia superioară și inferioară a genelor.

Culoarea violet, la fel ca roz, se potrivește cel mai bine persoanelor cu ochii negri sau căprui.

4. Machiaj în tonuri maro-aurii.

Colțul exterior al pleoapei va fi vopsit în nuanțe aprinse cu ajutorul tonurilor maro-închis, iar pleoapa mobilă și colțul interior al ochiului vor fi evidențiate cu umbre aurii.

5. Machiaj cu nuanțe de mov sclipitor și maro mat.

O combinație frumoasă dintre nuanțele de maro închis și violet aprins, o linie clasică, îngroșată la marginea ochiului, o coadă neagră, o coadă pe pleoapa inferioară ce vine către unghiul interior al ochiului, câțiva sclipici și veți deveni o adevărată divă.

6. Un machiaj intens cu nuanțe calde de maro-ciocolatiu mat.

Un machiaj superb pentru o femeie cu ochi căprui expresivi. Opțiunea perfectă pentru orice ținută de seară ce accentuează profunzimea ochilor dumneavoastră.

Natura le-a înzestrat pe femeile cu ochi căprui cu ochi frumoși și expresivi, și chiar nemachiate acestea sunt frumoase și atrăgătoare. Însă, cu asemenea idei de machiaj, nimeni nu va ceda în fața privirii dumneavoastră fermecătoare!

error: Content is protected !!