35 de situații în care proprietarul a refuzat să-și vândă casa și apoi a fost nevoit să suporte consecințele…

Vă amintiți filmele despre eroii care refuză să-și vândă casele și să se mute? Se pare că și în realitate există o mulțime de situații de acest gen, scrie Bored Panda.

Deci, prototipul din desenul animat ”Up/Deasupra tuturor” este o femeie care își apără cu îndârjire drepturile și refuză categoric să-și vândă casa.

Există o mulțime de astfel de istorii, când în ciuda tuturor proiectelor noi de construcție, ”casele-ciot” rămân la locurile lor. În continuare, vă prezentăm 35 de astfel de exemple.

1. Recunoști casa din desenul animat ”Up”? Edith Macefield din Seattle a refuzat să-și vândă casa, chiar dacă i s-a oferit 1 milion de dolari pentru ea.

Bored Panda

2. Mary Cook a refuzat să-și vândă frumoasa ei casă. Însă, casele din vecinătate au fost demolate, iar în locul lor au fost construiți zgârie-nori.

wirednewyork.com

3. Vera Cooking a refuzat să-și vândă casa fondatorului revistei ”Penthouse”, Bob Guccioni, care intenționa să construiască un cazino pe acest loc. Mai târziu, ea a refuzat și oferta lui Donald Trump.

Library of Congress/Press of Atlantic City

4. Melbourne, Australia. Încă un proprietar încăpăținat.

EddieAteDynamite

5. Un locuitor din Toronto a refuzat să-și vândă partea de casă, motiv pentru care casa a fost pur și simplu tăiată în două.

The Huffington Post

6. Această casă în stil gotic arată oarecum amuzant printre zgârie-norii din vecinătate.

Ephemeral New York

7. Această casă din China reprezintă un simbol al confruntării dintre proprietari și dezvoltatori.

news.nationalpost.com

8. Randal Ecker a refuzat să-și vândă casa, iar clădirile universitare au trebuit să accepte vecinătatea cu el.

ackerlaw.com/commons.wikimedia.org

9. Guangzhou, China. Trei familii din acest bloc locativ au refuzat să plece, fapt care l-a obligat pe dezvoltator să creeze acest pod circular de-asupra râului pentru a ocoli teritoriul pe care se află blocul cu pricina.

chinadaily

10. Pentru această casă din districtul Washington, proprietarului i s-a oferit 3 milioane de dolari, însă el a refuzat. Ulterior, a vândut-o cu 4 milioane.

thecityfix/zusin

11. În ciuda faptului că toate casele din vecinătate au fost demolate și nu a mai rămas nimeni pe stradă, proprietarul refuză să-și vândă cafeneaua în care a locuit și lucrat timp de 46 de ani.

Bored Panda

12. Cu traiul sub pod.

Dom Dada

13. Acest conac gotic nu a fost vândut spre demolare, iar în prezent găzduiește o biserică.

ephemeralnewyork

14. Unul împotriva tuturor. Suzhou, Jiangsu, China.

HAP / Quirky China News / REX

15. Dezvoltatorii au fost nevoiți să improvizeze cumva. Ce să facă?

Forgotten New York

16. În timpul construcției hotelului nu a fost posibilă răscumpărarea a două case mici, prețul lor fiind extrem de mare. În rezultat, casele au ”intrat” în componența hotelului. Astăzi, aici sunt niște magazine de suveniruri.

Roeland Koning

17. O familie de chinezi a refuzat mult timp să mute mormintele strămoșilor lor din cimitirul familiei. Așa au stat o perioadă chiar în mijlocul șantierului de construcții. Ulterior, problema a fost soluționată, oferindu-li-se o compensație considerabilă.

AFP

18. China. Niște fermieri s-au pomenit izolați, în jurul lor fiind trei autostrăzi. În vecinătate fuseseră demolate sute de case, și doar această familie a refuzat să plece…

news.sina.com

19. Doamna Wu Ping a fost singura locatară care a refuzat să părăsească blocul destinat demolării. La 3 ani de luptă, a cedat, după ce i s-a oferit o sumă considerabil mai mare decât celorlalți locatari.

venture160

20. Această mică berărie nu este de vânzare. Prin urmare, complexul rezidențial se construiește în jurul ei.

AllCarsEatGas

21. Shanghai. Această casă este amplasată chiar în mijlocul drumului, blocând traficul. Sunt problemele dumneavoastră!

Bored Panda

22. Marele Centru Comercial Wickhams s-a extins, dar se pare că ceva nu a mers. Familia, care deține un mic magazin în vecinătate, a refuzat să-și vândă clădirea.

Reading Tom

23. Complexul Rockefeller Plaza și-a schimbat un pic amplasarea din cauza proprietarilor celor două clădiri, care refuzaseră categoric să vândă.

ScoutingNY

24. Pentru a intra în propria casă trebuie să treci de acest șanț. Acesta a fost săpat intenționat pentru a-i forța pe locatari să se mute. Dar ei nu cedează…

Bored Panda

25. Nanning, China, aprilie, 2015. Proprietarul acestei case nu a ajuns la un acord cu dezvoltatorul privind compensarea pentru demolare.

China Stringer Network / Reuters

26. În Shanghai, proprietarul unei case private, Tao Weiren, a refuzat categoric să-și vândă locuința. Locuiește în cocioaba sa, înconjurat de zgârie-nori.

Aly Song / Reuters

27. China. Această femeie a trăit timp de un an în ceea ce a rămas din casa destinată demolării. În tot acest timp, apa și electricitatea i-au fost deconectate.

China Stringer Network / Reuters

28. Un fermier japonez pe terenul său agricol, aflat pe teritoriul ce aparține aeroportului Narita.

Google Maps

29. Dezvoltatorii chinezi au redirecționat râul pentru a-i izola de lume pe proprietarii care refuzau să se mute din satul lor, vechi de 900 de ani.

Imaginechina/ Rex Features

30. Un contrast puternic! Ultima casă cu magazin este amplasată vis-a-vis de un centru comercial modern. China, provincia Hunan.

Stringer Shanghai / Reuters

31. ”Colțul de un milion de dolari” se ascunde în prezent sub un panou publicitar.

wiki 

32. Ultima casă veche, amplasată sub podul Nanpu, într-o parcare din Shanghai, China. Câteva zile mai târziu, casa a fost demolată, iar proprietarul ei, Shi Yuji, s-a mutat într-o locuință de serviciu.

Lucas Schifres / Getty

33. Această ”casă-ciot” se află pe o movilă, deoarece dezvoltatorii au nivelat pământul în jurul ei.

China Stringer Network / Reuters

34. Proprietarii au refuzat să se mute în timpul demolării caselor din regiune, astfel casele lor au rămas izolate.

VCG

35. Noua automagistrală se împiedică de o casă. Proprietarul a refuzat categoric să-și vândă locuința și să se mute.

CEN

Ce părere ai despre aceste istorii?

error: Content is protected !!