3 măști pe bază de aspirină, care îți vor face tenul să arate mai tânăr

Cine nu-și dorește să arate tânăr și să radieze de sănătate în fiecare zi? Și chiar dacă nimeni nu e în stare să oprească timpul în loc, toată lumea poate să-și îngrijească pielea, astfel încât să o mențină cât mai mult timp posibil sănătoasă și frumoasă!

Una din cele mai importante acțiuni în cadrul rutinei de îngrijire a pielii este exfolierea. Acest proces implică îndepărtarea celulelor moarte ale epidermei. În prezent, în comerț există o mare varietate de produse exfoliante, unele din acestea fiind extrem de costisitoare. Însă remediile pregătite în condiții casnice sunt întotdeauna mult mai eficiente, plus că sunt și accesibile.

Știați că puteți folosi aspirina pentru a ameliora starea și aspectul pielii?

În continuare, vă aducem la cunoștință rețetele a trei măști pentru ten, uimitor de eficiente, pe bază de aspirină. Sunt simplu de pregătit și e suficient să urmați întocmai instrucțiunile.

Mască preparată în condiții casnice din lămâie și aspirină

Ingrediente:

  • 3 comprimate de aspirină;
  • 3 linguri de suc de lămâie.

Mod de preparare și întrebuințare:

Se fărâmițează comprimatele de aspirină și se amestecă bine cu sucul de lămâie, până la formarea unei compoziții asemănătoare cu o pastă. Aplicați amestecul pe tenul curat și lăsați timp de 10 minute. Apoi clătiți cu apă rece.

Mască de aspirină, iaurt și miere

Ingrediente:

  • 5 comprimate de aspirină;
  • 2 linguri de miere;
  • o lingură de iaurt natural.

Mod de preparare și întrebuințare:

Pentru început, spălați fața cu apă rece. Apoi, umeziți o bucată de pânză și puneți-o în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Scoateți bucata de pânză și aplicați-o pe față pentru a face porii să se dilate (nu înainte de a vă asigura că pânza nu este prea fierbinte). Ștergeți tenul cu grijă și aplicați masca preparată din amestecul de aspirină, miere și iaurt. Lăsați-o să-și facă efectul timp de 10 de minute, apoi clătiți fața cu apă rece.

Mască de aspirină și apă

Ingrediente:

  • 3 comprimate de aspirină;
  • 3 linguri de apă călduță.

Mod de preparare și întrebuințare:

Puneți comprimatele de aspirină într-un recipient cu o cantitate mică de apă călduță, agitați până la formarea unei compoziții asemănătoare cu o pastă. Aplicați amestecul pe tenul curat și lăsați timp de 10 minute să-și facă efectul. Apoi clătiți cu apă rece.

După cum puteți vedea, aceste rețete sunt extrem de simplu de pregătit și de întrebuințat, iar rezultatele sunt incredibile. Merită să încercați!

 

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!