20 de produse cosmetice care au efecte mai bune decât filtrele din Instagram

Produsele cosmetice de generație nouă funcționează ca Photoshopul și filtrele din Instagram: ascund toate imperfecțiiunile.

Cu ajutorul baghetei magice din Photoshop puteți elimina coșurile și ridurile, modifica ovalul feței, elimina strălucirea pielii și chiar să vă faceți să păreți mai tânără cu câțiva ani. Acest lucru se poate face ușor și datorită filtrelor din Instagram. Dar dea cum încolo nu va mai trebui să folosiți aceste metode, va fi suficient să vă procurați următoarele produse care au aceleași afecte ca și filtrele și photoshopul.

1. Cremă CC Aravia SPF-20

Această cremă vă va face pielea netedă, va elimina ridurile, roșeața și coșurile. Opțiune suplimentară: Crema SS protejează împotriva bacteriilor și a ultravioletului.

2. Fond de ten Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF-15 Bobbi Brown

Este o adevărată comoară, are următoarele avantaje: oferă o acoperire ușoară, dar efectivă a tuturor imperfecțiunilor, îi permite pielii să respire și-i îmbunătățește culoarea. Extractul de trestie de zahăr și pulbere minerală dau un efect mat, vitaminele E și C împreună cu untul de shea hidratează și energizează pielea. Acest produs se găsește în douăzeci de nuanțe.

3. Fluid de tonifiere „Perfect Skin SPF-20″ Vinoperfect Caudalie

Va ascunde petele pigmentare, roșeața, cicatricile și acneea. În plus lichidul hidratează și hrănește pielea datorită acidului hialuronic din compoziție.

4. Fondul de ten fluid Miracle Matte Ciel

Va deveni preferatul persoanelor cu pielea mai problematică deoarece matifiază și reglează activitatea glandelor sebacee, întinerește pielea datorită vitaminelor E și C din compoziție, maschează imperfecțiunile și îngustează porii.

5. Teint Haute Tenue + SPF-15 Clarins

Oferă o strălucire sănătoasă și matifiază pielea datorită pulberii de bambus și a unei combinații de pigmenți care reflectă culoarea și lumina. Extractul quinoa întărește pielea, o face suplă și hidratant. Microfilmul din silicon prelungește fermitatea tonului la optsprezece ore, păstrând umezeala în straturile profunde și permițând pielea să respire.

6. Diorskin Forever Perfect Mousse Dior

Îngustează porii și maschează alte imperfecțiuni ale pielii. Are o textură ușoară, matifiază pielea și îi oferă o strălucire ușoară.

7. Luminous Divage

Crează un efect de strălucire umedă pe piele, ascunde defectele și o hidratează. Este perfect pentru pielea uscată. Se poate folosi și în cazul pielii grase, dar în combinație cu pudra.

8. Fond de Teint Correcteur Invisible Eisenberg

Maschează defectele, stimulează reînnoirea celulelor și întinerește pielea datorită formulei Trio-Moleculaire. În plus produsul conferă pielii o strălucire sănătoasă datorită extractelor de migdale dulci și rodie.

9. Fondul de ten hidratant All Day Stay Eveline

Tonifică pielea, ascunde ridurile datorită unei formule care are la bază colagen și elastină, iar acidul hialuronic din compoziție hidratează.

10. Cremă-fond de ten fluid pe bază de minarale SPF-15 Frais Monde

Luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea prematură a celulelor, ascunde imperfecțiunile, netezește, hidratează, înmoaie pielea și o protejează de razele UV.

11. Cremă CC cu SPF-15 Mary Kay

Se potrivește pentru toate tipurile de ten: ascunde defectele, luptă cu îmbătrânirea și inflamațiile, hidratează și protejează pielea.

12. NU Colour Advanced

Este un produs 2 în 1: îngrijire plus fond te ten. Luptă cu toate semnele de îmbătrânire, îndepărtează ridurile, uniformizează tonul pielii.

13. Cremă CC cu formulă pH

Întinerește și îngrijește pielea. Vitamina C, retinol, ulei de tărâțe de orez oferă hidratare, accelerează procesul de regenerare a dermei șimaschează imperfecțiunile.

14. Le Privilеge Base Traitante Rivoli

Hidratează, întinerește, stimulează producerea acidului hialuronic, ascunde imperfecțiunile.

15. Luminous Sheer Foundation Sensai

În compoziția acestui fond de ten există un extract de mătase care-i oferă pielii o strălucire naturală. Textura ușoară ascunde defectele și hidratează.

16. Cremă CC Ton elixir Vivienne Sabo

Hrănește pielea cu vitamine și ohidratează datorită uleiurilor și acidului hialuronic. Calitățile sale sunt importante în timpul iernii. Are un avantaj că poate fi folosit și pentru zona din jurul ochilor.

18. Cremă CC Сolour And Care Stellary

Ascunde imediat imperfecțiunile pielii, luptă cu schimbările legate de vârstă, nu creează efect de mască.

19. Dermablend 3D Vichy

Este de mare ajutor în cazul acneii și a pielii cu probleme. Acest produs nu doar va ascunde imperfecțiunile, dar luptă cu inflamațiile.

20. Yves Rocher Fond de ten Cushion

Acest produs hrănește, hidratează pielea, îi oferă strălucire și vă va ajuta să corectați machiajul în timpul zilei.

21. Sisleya Le Teint

Produsul dat nu doar maschează toate neajunsurile, dar și întinerește. Extractul de mimoză și complexul anti-îmbătrânire netezesc ridurile, încarcă celulele cu energie, îi conferă pielii o strălucire naturală și maschează oboseala.

Distribuiți acest articol ca să-l citească și prietenele Dumneavoastră!

error: Content is protected !!