2 ingrediente care au salvat părul meu de la cădere

Problema căderii părului este o povară grea nu doar pentru generațiile în vârstă, ci și pentru cei tineri.

De cele mai multe ori asta se întâmplă din cauza alimentației nesănătoase, dereglării echilibrului hormonal, situațiilor de stres, dar și din cauza îngrijirii neadecvate a părului.

Printre alte cauze posibile se numără apa potabilă necalitativă sau tot felul de boli de păr. De aceea înainte să vă tratați de sine stătător, ar trebui să consultați un medic pentru a primi asistență profesionistă.

Redacția noastră vă prezintă un remediu care vă va ajuta să opriți căderea părului și va fi o măsură excelentă de profilaxie împotriva alopeciei (căderii patologice a părului).

Cum să scapi de căderea părului

Ingrediente

  • orice șampon cu pH neutru
  • ulei esențial de rozmarin
  • ulei esențial de lămâie
  • capsule de vitamina E

Mod de administrare

Pentru a prepara remediul-minune împotriva căderii părului adăugați în șampon câte 10 picături de ulei esențial de rozmarin și de lămâie, după care adăugați și conținutul a 2 capsule de vitamina E.

Utilizați acest șampon de fiecare dată când spălați capul. După ce aplicați șamponul, faceți masaj la pielea capului timp de 10 minute, apoi spălați capul cu infuzie de mușețel.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!