10 exerciții pentru sâni: gata cu pieptul lăsat și lipsit de viață

Multe dintre femei sunt atât de preocupate de schimbările formei abdomenului și al feselor, încât uită complet că și sânii sunt foarte atractivi pentru bărbați.

Iar dacă pieptul dvs. și-a pierdut forma și vigoarea de altă dată, fie din cauza vârstei, fie a schimbărilor hormonale sau din alte motive, citiți neapărat articolul nostru de astăzi.

Exerciții pentru sâni

Redacția noastră vă prezintă un set de exerciții pentru tonifierea mușchilor pieptului. Fiecare exercițiu ar trebui făcut de cel puțin 8 ori câte 2 repetări.

Ținuta

Cel mai important lucru este să mențineți o ținută corectă în timp ce faceți exercițiile. Asta e destul de simplu: țineți capul drept și trageți umerii în spate. Simpla corecție a ținutei deja vă poate ridica dispoziția și face respirația mai ușoară!

Exercițiul 1

Țineți mâinile în față și uniți palmele. Timp de 10 secunde apăsați cu forța maximă posibilă mâinile una în cealaltă.

Exercițiul 2

Faceți mișcări cu mâinile de parcă ați înota în stil bras: întindeți mâinile drepte în față, apoi depărtați-le spre lateral.

Exercițiul 3

Întindeți mâinile în față și strângeți pumnii. Încrucișați alternativ mâinile astfel încât ele să rămână în același plan și la aceeași înălțime.

Exercițiul 4

Țineți mâinile în lacăt la ceafă. Încercați să atingeți coatele între ele în fața de 10 ori consecutiv. Apoi încercați să faceți același lucru la spate.

Exercițiul 5

Depărtați puțin picioarele și întindeți mâinile spre lateral cu palmele în sus.

Rotunjiți spatele, trageți burta și ridicați capul. Rotiți mâinile dinspre degetul mic spre degetul mare, încercând să ajungeți iarăși cu palmele orientate în sus. Reveniți în poziția inițială.

Exercițiul 6

Apropiați-vă de pervaz la distanța de un pas. Sprijiniți-vă cu mâinile de pervaz și faceți flotări, asigurându-vă că spatele rămâne drepte, iar pieptul se atinge de pervaz.

Exercițiul 7

Stați drept în fața unui perete la distanța mâinii întinse. Sprijiniți-vă cu pumnii în el și apăsați cât de mult puteți, ținând mâinile drepte.

Exercițiul 8

Îndoiți puțin picioarele în genunchi și ridicați mâinile spre lateral, ținându-le drepte. Încrucișați mâinile deasupra capului, îndreptați picioarele și faceți încă o dată exercițiul în ordine inversă.

Exercițiul 9

Înclinați trunchiul în față până formează un unghi de 90 de grade cu picioarele. Faceți mișcări haotice cu mâinile menținând această poziție.

Exercițiul 10

Strângeți pumnii și sprijiniți bărbia în ei, apăsând din toată puterea timp de 5 secunde, după care faceți o pauză de 5 secunde.

Acest set de exerciții nu necesită mult timp și nici mult spațiu. În schimb rezultatul este foarte impresionant și destul de rapid.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!